• SATANIC MALFUNCTIONS

SATANIC MALFUNCTIONS United Kingdom

SATANIC MALFUNCTIONS - Born Consume Die

Info

Návrat legendy - SATANIC MALFUNCTIONS. Legendární kapela z anglického Scarboroughu je zpět. Vznikla na konci 80. let a hrála hlučný hardcore/thrashcore nářez ve stylu Siege, Heresy, Lärm nebo Cryptic Slaughter s melodickými punk songy alá Active Minds a politickými texty či s texty za práva zvířat.

Tohle je kus historie britského hardcorepunku, která se stala inspirací pro spousty kapel z celého světa. V nové (omlazené) sestavě již nějaký ten pátek opět trápí uši všem věrným, starým i novým fanouškům. Na Obscene Extreme 2015 to ale bude jejich premiéra!!!

Bio

The first line-up started around '86 and released vinyl on various labels, although few shows were played and the group eventually disbanded.


Ade, the drummer, started the band with a fresh attitude and a new line-up in 2011. Two tours of Europe have since been made, alongside a full length album release on Selfmadegod Records, entitled "Them". The band continues to write new tunes and play live.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Them CD
2013 Active Minds/Satanic Malfunctions: 'Grand Tour of Europe' EP
2012 Disgrace to Music - Compilations
1990 Disgrace to Humanity CD
1989 Remember EP
1988 Hellbound CD
1988 Satanic Malfunctions/SM-70: 'Born to Lose/Out to Lunch' EP
1987 I've Just Had About All I Can Take EP
1986 Who Wants the World EP
1986 Splitting Headache on a Sunday Afternoon - Compilations
1986 Splitting Headache on a Sunday Afternoon - Compilations

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.