• GETS WORSE

GETS WORSE United Kingdom

GETS WORSE - Tunnel of Goat!

Info

Leeds PowerViolence! GETS WORSE! Jedno z nejvíce skloňovaných jmen na současné mapě power violence/grind scény. Datum vzniku 2011. Na kontě v zainteresovaných kruzích ceněné samostatné sedmipalce a debutní desetipalec a aktuálně venku slit EP s FISSURE (také na OEF 2015!).

 

Pomalé bahenní pasáže, které se jako blesk z čistého nebe překlopí v pekelnou rubanici. Klasika! Songy kolem jedné minuty. Uragán, který se 100% přenese i na vás pod pódiem Obscene Extreme Festivalu 2015!!!

Bio

Gets Worse - Leeds Powerviolence.

Formed in late 2011 by long time friends Rich, Tom and Benj, Gets Worse quickly set about writing what would become the eponymous 10" record. Quickly followed up by a short EP and 7" Negative.

 

2015 has already seen the release of the Gets Worse//Fissure split 7", next up is a one sided split 12" with Henry Fonda and the long time in the making full length album. 


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Gets Worse // Henry Fonda - Split 12"
2014 Gets Worse // Fissure - Split 7"
2013 Year of the Bastard EP
2013 Negative 7"
2012 Gets Worse 10"

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.