DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

BEN LE MILLIONNAIRE SUPPORT!!!

„Ahoj Obscénní rodino, jsem Tonio z Francie, hrál jsem v DHIBAC, CHIENS, BLOCKHEADS... Žádám vás o pomoc pro svého dobrého přítele, který se dostal v Číně do potíží. Tento kamarád je milionář Ben, ale rozhodně není milionářem a samozřejmě ani jeho rodina...


Měl jsem to potěšení hrát s DHIBAC a hrát s ním na několika koncertech, včetně obrovského OEF... skvělé vzpomínky! 


DHIBAC: www.youtube.com/watch?v=8Yec-pdIlMg. Ben se prosazoval i v dalších formacích jako např: Gu guai Xing Qiu: www.youtube.com/watch?v=0km3CvQXAyU, Digou: www.youtube.com/watch?v=I9b_BouNcvk. Je to zkušený hudebník, který se vždy aktivně věnoval extrémní hudbě. On je taky velká koule energie, není minuta kdy byste se nesmáli a vždy se s ním dobře bavíme. 


Benova aktuální situace je následující: Lékaři naštěstí včas objevili aneurysma, ale Ben nutně potřebuje operaci, ale nevíme, jestli bude úspěšná... Situace se komplikuje, protože Ben právě měnil pracovní smlouvu a byl měsíc bez zdravotního pojištění. Aneurysma bylo objeveno během této doby... Smůla. Čínský zdravotnický systém proto čeká na finanční prostředky na operaci, a proto jsme na internetu vytvořili crow funding, abychom pomohli jeho rodině získat peníze a omezit jejich finanční investice.


Je to otec malé holčičky v Číně, která na vás také spoléhá. Apeluji proto na vaši štědrost, potřebujeme vás, potřebujeme grindovou rodinu, abyste dali šanci přežít skvělému člověku. Děkujeme!

Chtěl bych poděkovat především Čurbymu za jeho reakci a za to, že nám poskytl zveřejnění na stránkách OEF, všichni pozdravujeme tohoto skvělého chlapa. 

Odkaz na příspěvek najdete zde: www.gofundme.com/f/help-ben-paying-for-his-surgery.

Děkuji za pozornost. Mír a pohodu!!!


Tonio