• INHUME

INHUME Netherland

INHUME - Cure For Life

Info

Co mají společného Asphyx, Cliteater, Deströyer 666, God Dethroned, Legion Of The Damned, Mangled, Occult, Prostitute Disfigurement, Severe Torture a Sinister kromě toho, že jsou to, každá ve svém stylu, svělé kapely? Všechny mají či v minulosti měly členy Inhume.


A co znamená Inhume? Ultra (a když se řekne “ultra”, tak to, kurva, myslíme vážně!) brutální death metal. Pravděpodobně jedna z nejagresivnějších, nejtěžších, nejbrutálnějších a nejničivějších v celém žánru!


Od roku 1994 ukazovali směr, kterým se brutální death metal ubíral, a rok 2014 tak znamená jejich 20. výročí. A jak jinak to oslavit, než si na Obscene Extreme nechat zas pořádně nakopat do koulí!!!

Bio

Leading the way in brutal death/grind since 1994. INHUME started out as a 9 piece on the initial try-out but soon slinked down to a sextet setting out to conquer the world with unmatched brutality and grinding madness. With members and ex-members involved with other big names in today's metal scene INHUME to date is one of the biggest grind/death acts around.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2010 Moulding the Deformed CD
2007 Slimewave Series Volume 6 - Comp. CD
2007 Chaos Dissection Order CD
2003 Dutch Assault - Comp. CD
2003 In for the Kill CD
2000 Decomposing from Inside CD
1997 Demo II - The Missing Limb DEMO
1997 Blood / Inhume - Split EP
1995 Demo I DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.