DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

ZMĚNA LINE-UPU NA OEF 2022!!!

Další várka kapel, které letos nemohou na OEF přijet a zahrát.


BEGGAR


"Jsme naštvaní, že jsme letos museli vypustit Obscene Extreme Festival. Kvůli přestěhování dvou členů kapely se koordinace ohledně hraní stala tak obtížnou, že již nejsme schopni dostát svým závazkům a Beggar si teď dává pauzu. Omlouváme se za nepříjemnosti, které jsme způsobili Čurbymu a jeho OEF týmu, kteří odvádějí neuvěřitelnou práci a bezesporu si zaslouží vaši podporu. Vám všem, kdo vyrazíte do Trutnova, přejeme bomba zážitky. Grind on."


DESALMADO


"Ahoj Čurby!


Letos bohužel nebudeme moci hrát na OEF. Jsme z toho opravdu smutní, ale prostě pro nás bylo teď nemožné letět do Evropy na naše turné.


Rušíme naše evropské turné, protože ekonomika tady v Brazílii je na hovno a letenky jsou momentálně příliš drahé. Let do Evropy nás bude stát 1500 eur pro každého. To je pro nás opravdu hodně peněz a znemožňuje nám to toto turné uskutečnit.


Byl to náš sen hrát na OEF a tohle je pro nás fakt na hovno. Doufám, že chápete naši situaci.


Díky za pochopení."


- Estevam/DESALMADO


FAILURE


"Ahoj, všichni. 


Všemožně jsme se snažili, ale náš plánovaný koncert na OEF letos bohužel nebudeme moci odehrát. Netřeba zabíhat do dalších podrobností, ale život každého z nás stojí někdy za nic. Obscene Extreme je festival s velkým F a fakt nám to láme srdce, ale je to tak, jak to je. Extrémní a totální podpora Čurbymu a jeho týmu. 


Mějte se."


FAILURE