DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TÝDEN DO OEF!!! ANO - DEN D, HODINA H A SEKUNDA S SE BLÍŽÍ, a tak přinášíme souhrn těch nejdůležitějších informací!!! BUĎTE READY!!!

Brzy to vypukne, připravte se!!! 

Odpovědi na ty nejčastější otázky jsme shrnuli na webu: https://obsceneextreme.cz/cs/faq.



Lístky na místě??? Žádný problém!!! Festivalový areál Na Bojišti pojme až 10.000-15.000 lidí, takže lístky si můžete koupit i na místě!!! Cena vstupenky na místě zůstává 3 500 Kč, a za stejnou cenu ji máme nyní i online. Stejně tak kapacita parkoviště a kempu je dostatečná. Kemp je samozřejmě v ceně festivalové vstupenky. VSTUPENKY: https://tickets.obsceneextreme.cz.


Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P u nás mají 50 % slevu na lístek. 


Jednodenní vstupenky neprodáváme. Areál je otevřený po celou dobu festivalu a my ho nechceme každý den na noc zavírat a jak jistě víte vše se v posledních letech zdražilo a našimi jedinými sponzory jsou fanoušci. Právě díky vám můžeme festival pořádat. Je tedy na vás, zda svůj oblíbený festival podpoříte. Děkujeme!!!


PROGRAM: https://obsceneextreme.cz/cs/program  

OEF PRE-PARTY: https://www.facebook.com/events/1693715227751542 

OLD SCHOOL METAL FOREVER: https://www.facebook.com/events/889450015375991

FB event: https://www.facebook.com/events/578293953801821

AFTERSHOW PARTY: https://www.facebook.com/events/2602104403293549


PARKOVÁNÍ: Parkoviště je umístěno hned vedle festivalového areálu a od vašeho auta či stanu, to je jen kousek do areálu a k centru dění - k pódiu!!! Voucher na parkování koupíte tady: https://tickets.obsceneextreme.cz.


LOCKER BOXY: Skvělá alternativa ke klasickým šatnám!!! Uzamykatelné boxy s vlastním klíčem jsou bezpečným úložištěm pro vaše věci. Jsou pod neustálým dohledem. Váš foťák, peníze a další cennosti budou tak po celou dobu festivalu v bezpečí. Locker box si můžete rezervovat tady: https://tickets.obsceneextreme.cz.


SPRCHY: Sprchy jsou ZDARMA. 3 dámské a 3 pánské najdete v areálu na cestě k pódiu vpravo (za osmihranem), otevřené budou nonstop a další kontejner se 5 sprchami na spodní ploše na cestě do kempu (nejsou oddělené na dámské/pánské).


OEF TEENAGER PASS: Mladí fanoušci extrémní muziky na OEF? My říkáme jasné, ano!!! Jsme rádi, že můžeme na festivalu OEF přivítat více mladých lidí, kteří si mohou užít atmosféru, kde jsou bourány hudební hranice a poznat alternativu k masové kultuře, kterou jsou bombardováni všude jinde. A tak i letos bude k dostání TEENAGER PASS, který se nám osvědčil. OEF teenager pass je vstupenka pro návštěvníky ve věku 14 až 19 let za zvýhodněnou cenu 777 Kč (34 eur). Dostane ji tedy každý návštěvník od 14 let do dne, kdy slaví 19 narozeniny. Teenager pass budeme prodávat jen na místě oproti předložení dokladu (pas nebo občanský průkaz). Není potřeba ho rezervovat. 


KINDER GRINDER: Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku (teepee) se o vaše děti postará pár fajnových lidiček. Zahrají si společně hry, vodní válku, udělají tetovačky, masky nebo si skočí svůj první stage diving.


https://obsceneextreme.cz/cs/a/2660/novinky,kinder-grinder-deti-na-oef-aneb-nova-generace-grinderu 


DOMÁCÍ MAZLÍČCI: Nechte prosím své zvířecí miláčky doma, na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd. a také pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!! Určitě se najde někdo, kdo se vám o ně těch pár dní postará.


CASHLESS SYSTÉM: Používáme platební metodu cashless (placení pomocí festivalového náramku s čipem). Ten funguje podobně jako kreditní nebo debetní karta, a tak platíte pouhým přiložením čipu k tabletu/telefonu. Svůj čip si dobijete penězi na top-up místech a v areálu potom platíte jídlo a pití právě přes festivalový náramek s čipem. V případě, že vám na čipu zbydou peníze, stačí po skončení festivalu zažádat o refundaci a my vám je pošleme zpět. Pokud chcete a myslíte, že si to OEF zaslouží, můžete nám zůstatek nechat jako dýško. Merch lze platit jen v hotovosti. 


OTEVÍRACÍ HODINY: http://www.obsceneextreme.cz/cs/info


TAXI: Taxi point na Bojišti bude přes ulici naproti hlavní bráně. Doporučujeme férové taxi Do Taxi Go - www.dotaxigo.cz, telefon: 777 00 00 10.


JAK DO TRUTNOVA? https://obsceneextreme.cz/cs/doprava


MAPY: http://www.obsceneextreme.cz/cs/mapy


SPOLUJÍZDA: Zkuste přidat příspěvek do této skupiny nebo na událost. Třeba najdete někoho, kdo jede stejným směrem.


https://www.facebook.com/groups/ridesharetoobsceneextremeandback 


POČASÍ: Počasí zatím vypadá solidně (ještě se vám ozveme přímo z Bojiště, tak sledujte naše sociální sítě), ale netřeba nic podceňovat, noci dokáží být v Trutnově velmi CHLADNÉ, to jistě všichni víme!!!  


SKÁKÁNÍ Z PÓDIA: Zbožňujeme, když se královsky bavíte, ale je nutno stanovit si jasná pravidla!!! Ke skákání je vyhrazen první metr pódia, nezdržujte se na něm déle než 5 vteřin a nepohybujte se za odposlechy a mezi členy hrající kapely, prosím!!!  


SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí, proto vyhlašujeme NULOVOU TOLERANCI pro jakékoliv projevy násilí či obtěžování!!! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem. Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí. Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!! 


CO S SEBOU? Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte prosím připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atd. radíme nechat doma. A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  


ZAKÁZANÉ: Žádáme vás o laskavost, nevnášejte do areálu festivalu cokoliv, co může být nebezpečné. Jedná se především o sklenice, láhve a jakékoliv jiné sklo, nebezpečné věci, výbušniny, chemikálie, jakékoliv zbraně a zvířata!!! 


Uvidíme se za týden!!!