DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

MĚSÍC DO OBSCENE EXTREME 2022 - BUĎTE READY!!!


Připravte se, brzy to vypukne!!!

 
VSTUPENKY: Vstupenka na OEF aktuálně stojí 2 700 Kč (114 euro), a tato cena je koncová. Vstupenku si můžete za stejnou cenu koupit i přímo Na bojišti. Lístky na místě budou k dispozici. Festivalový areál Na Bojišti pojme až 20.000 lidí, stejně tak kapacita parkoviště a kempu je více než dostatečná. Kemp je v ceně festivalové vstupenky.

 

Vstupenky z OEF 2020 zůstávají v platnosti na OEF 2022. Není nutné mít nový voucher. Stačí, když na bráně ukážete starý, který jsme vám zaslali v emailu po zaplacení objednávky. V případě, že chcete voucher s novou grafikou, stáhnout ho můžete právě v tomto emailu. V případě dotazů pište na aneta@obsceneextreme.cz.

 

Jednodenní vstupenky neprodáváme. Areál je otevřený po celou dobu festivalu a my ho nechceme každý den na noc zavírat. Jak jistě víte vše se v posledních letech zdražilo a peníze za vstupenky jsou jediná podpora, a právě díky nim můžeme festival pořádat. Je tedy na vás, zda svůj oblíbený festival podpoříte. Děkujeme!!! 

 

Vstupenku si můžete koupit tady: http://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky.

 

VIP KEMP: Stále máme volná místa ve VIP kempu, který provozujeme pro váš větší komfort a bezpečí a rezervovat si je můžete zde: http://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky

 

PARKOVÁNÍ: Festivalové parkoviště je umístěno vedle festivalového areálu Na Bojišti, od vašeho auta či stanu to je jen kousek do areálu a k centru dění - k pódiu!!! Parkoviště otevřeme společně s kempem ve středu 13. 7. 2022 v 10.00. Není možné parkoviště opakovaně opouštět a přijíždět. Přijedete, ukážete parkovací voucher či zaplatíte parkovné, OEF Crew vám pomůže najít vhodný flek, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu v neděli. DRIVE. PARK. GRIND.

 

Voucher na parkování koupíte tady: http://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky.

 

LOCKERBOXY: Skvělá alternativa ke klasickým šatnám! Návštěvník si do své uzamykatelné skříňky odloží oblečení, cennosti i další osobní věci a má k ní neomezený přístup po celou dobu konání akce, bez čekání ve frontě. Skříňky jsou pod neustálým dohledem. Veliká kapacita skříňky vybízí k pronájmu lockerboxu s přáteli a podělení se tak o cenu pronájmu. Cena za pronájem 1 skříňky od středy do neděle je 500 Kč.

 

Voucher si můžete rezervovat tady: http://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky.



OEF TEENAGER PASS: OEF teenager pass je vstupenka pro návštěvníky ve věku 14 až 19 let za zvýhodněnou cenu 666 Kč (28 eur). Dostane ji tedy každý návštěvník od 14 let do dne, kdy slaví 19 narozeniny. U vstupu do festivalového areálu je nutné se prokázat předložením dokladu (pasu nebo občanského průkazu). Věříme, že potěšíme nejen teenagery, ale i jejich rodiče. Mládež patří na OEF!!!



KINDER GRINDER
: Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku (teepee) se o vaše děti postará pár fajnových lidiček. Zahrají si společně hry, vodní válku, udělají tetovačky, masky nebo si skočí svůj první stage diving! 

 

DOMÁCÍ MAZLÍČCI: Nechte prosím své zvířecí miláčky doma, na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd. a také pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!! Určitě se najde někdo, kdo se vám o ně těch pár dní postará.

 

PANDEMICKÁ SITUACE: Co potřebujete, abyste mohli letos přijet na Obscene? Vůbec nic! V České republice byla zrušena veškerá covid-19 opatření, a tak konečně můžete zase přijet bez omezení. Byl zrušen zákaz vstupu cizinců i nutnost prokazovat bezinfekčnost. Nepotřebujete roušky, testy, ani elektronický příjezdový formulář.

 

TOP-UP: Používáme platební metodu cashless (placení pomocí festivalového náramku s čipem). Ten funguje podobně jako kreditní nebo debetní karta, a tak platíte pouhým přiložením čipu k tabletu/telefonu. Svůj čip si dobijete penězi na top-up místech a v areálu potom platíte jídlo a pití právě přes festivalový náramek s čipem. V případě, že vám na čipu zbydou peníze, stačí po skončení festivalu zažádat o refundaci a my vám je pošleme zpět. 

 

PROGRAM: Středa 14.00 – 02.00, Čtvrtek 10.00 - 03.00, Pátek 10.00 - 03.00, Sobota 10.00 - 03.00

 

OTEVÍRACÍ HODINY: http://www.obsceneextreme.cz/cs/info 




TAXI
: Férové taxi Do Taxi Go - http://www.dotaxigo.cz, telefon: 777 00 00 10.

Cena jízdy po Trutnově je 113,- Kč, mimo Trutnov 26,-/km.

 

JAK DO TRUTNOVA? https://obsceneextreme.cz/cs/doprava

 

Festivalový areál se nachází na cestě, která vede na Hradec Králové!!! Z Hradce Králové přijedete do Trutnova a po pravé straně máte areál, všechny ostatní směry stačí následovat ukazatele Hradec Králové a k Bojišti přijedete z druhé strany.

 

Festivalový areál Na Bojišti

Královedvorská ulice 90

541 01 Trutnov

Česká republika

 

GPS: Loc: 50°33'10.546"N, 15°54'20.602"E 




Vjezd na parkoviště je asi o 300 metrů dál na stejné straně silnice, jako je Bojiště. Najedete na polní cestu a dáte se doleva a kolem budovy České pošty se přiblížíte k areálu. 




GPS pro vjezd na parkoviště: Loc: +50° 32' 56.64", +15° 54' 33.94"




SPOJE
: Kompletní a aktuální informace o vlakovém či autobusovém spojení z místa vašeho odjezdu do Trutnova najdete tady http://www.jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni. V Trutnově jsou autobusové i vlakové nádraží vedle sebe, vydejte se směrem na centrum a skrz Krakonošovo náměstí pokračujte dále na Bojiště, jsou to asi 2 kilometry příjemné procházky.

 

SPOLUJÍZDA: Zkuste přidat příspěvek do této skupiny nebo na událost. Třeba najdete někoho, kdo jede stejným směrem.

 

https://www.facebook.com/groups/ridesharetoobsceneextremeandback


UBYTOVÁNÍ
: Podle našich informací jsou kapacity hotelů, hostelů atd. v Trutnově téměř vyčerpané a těžko budete v tuto chvíli shánět ubytování, ale seznam ubytovacích zařízení najdete tady: http:// www.obsceneextreme.cz/cs/ubytovani. Samozřejmě můžete zůstat v kempu, který je přímo vedle areálu.

 

SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí, proto vyhlašujeme NULOVOU TOLERANCI pro jakékoliv projevy násilí či obtěžování!!! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem!!! Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí!!! Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!! 

 

CO S SEBOU? Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte prosím připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!). Pokud ji nemáte, budeme prodávat jednorázovky v Grindmarketu, toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atp. radíme nechat doma.    

 

A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  



Uvidíme se brzy!!!