DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

VIP kemp, parkování & lockerboxy!!!

Rezervujte si své místo ve VIP kempu pro větší komfort a bezpečí, na parkovišti nebo uzamykatelnou skříňku, kam si můžete odložit oblečení, cennosti i další osobní věci. 

Vouchery pro vip kemp, parkování a locker boxy koupíte tady: https://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky#/.



VIP KEMP:

VIP kemp provozujeme abychom vám nabídli větší komfort a bezpečí. V kempu si můžete za poplatek postavit svůj stan. VIP kemp je umístěn za plotem a je přímo nalepený na festivalový areál, vstup a vchody do kempu jsou hlídány, možnost pohybovat se máte jen ve svém sektoru!!! Je nutné přivézt si svůj stan, spacáky atd. Rezervace platí jen na místo v hlídaném osvětleném prostoru.


Rezervaci ve VIP kempu je možné provést jen dopředu ONLINE. Rezervace budou ukončeny 10. 7. 2022 nebo po vyprodání kapacit. V případě, že máte vážný zájem o VIP kemp, rezervujte si místo online přes formulář výše. 

VIP KEMP SPLŇUJE NÁSLEDUJÍCÍ PARAMETRY:

- osvětlení v průběhu noci

- ubytování v oploceném prostoru

- pohyb osob je možný pouze v rámci sektoru ve kterém máte postavený stan

- VIP kemp bude střežen nepřetržitě od středy 13. 7. 2022 od 10:00 hod. do neděle 17. 7. 2022 do 8:00 hod.

- úschovna v bezprostřední blízkosti vstupu do VIP kempu, kterou můžete využít bezplatně (uložení nebo vyzvednutí zavazadel a dobíjení mobilu/baterií)


PARKOVÁNÍ:

Festivalové parkoviště je umístěno vedle festivalového areálu Na Bojišti, od vašeho auta či stanu to je jen kousek do areálu a k centru dění - k pódiu!!! Cena za parkoviště je za celou dobu trvání festivalu.


Možná se ptáte, proč za parkoviště vybírat peníze? Samozřejmě proto, že nás pronájem dalšího místa vedle areálu stojí další (nemalé) peníze, plus platíme OEF crew, kteří vám s parkováním pomohou a budeme rádi, když nám finančně pomůžete. Parkoviště otevřeme společně s kempem ve středu 13. 7. 2022 v 9.00. Není možné parkoviště opakovaně opouštět a přijíždět. Přijedete, ukážete parkovací voucher či zaplatíte parkovné, OEF Crew vám pomůže najít vhodný flek, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu v neděli. DRIVE. PARK. GRIND.


LOCKERBOXY (ŠATNÍ SKŘÍŇKY):

Skvělá alternativa ke klasickým šatnám! Návštěvník si do své uzamykatelné skříňky odloží oblečení, cennosti i další osobní věci a má k ní neomezený přístup po celou dobu konání akce, bez čekání ve frontě. Skřínky jsou hlídané, pod neustálým dohledem. Veliká kapacita skříňky vybízí k pronájmu lockerboxu s přáteli a podělení se tak o cenu pronájmu. Cena za pronájem 1 skříňky od středy do neděle je 500 Kč.

- Neomezený přístup do skřínky po dobu konání akce a to bez front.
- Kapacita lockerboxu jsou 4 bundy nebo 3 bundy a batoh. Rozměry jsou 30 x 30 x 50 cm.
- Skřínky jsou pojištěné, pod dohledem.


Obscene Extreme 1999 - 2022, děkujeme za vaši podporu!!!