DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

MĚSÍC DO OBSCENE EXTREME 2021 - BUĎTE READY!!!

Připravte se, brzy to vypukne!!! 


VSTUPENKY
Vzhledem k rozvolňování opatření jsme se nakonec rozhodli, že OEF uspořádáme pro více lidí. Momentálně je 80 % lístků vyprodáno, takže pokud ještě chcete koupit vstupenku, klikněte tady: http://obsceneextreme.cz/cs/vstupenky. Lístky na místě nejspíš nebudou k dispozici.

OEF TEENAGER PASS 
Vstupenka, kterou dostane každý návštěvník od 14-tého roku narození do dne, kdy je dotyčnému 19 let, za zvýhodněnou cenu 400 Kč. Rezervovat si ho můžete na e-mailu contact@obsceneextreme.cz. Tyto vstupenky se prodávají jen na místě oproti předložení dokladu (pas nebo občanský průkaz). Prosíme o včasnou rezervaci.

KINDER GRINDER

Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku letos bohužel nebudeme mít hlídání, ale i přesto můžete s dětmi do teepee zajít. 

COVID INFO
My si přejeme zorganizovat fajnovou akci pro nás všechny. Co se týče omezení tak to vypadá tak, že bude potřeba očkování, negativní test nebo po covidová imunita (180 dní od pozitivního testu). Nikoho nechceme buzerovat, to je jasné, ale taky nechceme vytvořit další Techtle Mechtle... Je možné, že přímo na bojišti bude testovací budka. To budeme řešit později.

CASHLESS, TOP-UP MÍSTA + DOBÍJENÍ TELEFONŮ
Dobíjecí místa, kde si můžete nabít čip na vašem náramku, za který během festivalu nakupujete jídlo a pití. Top-up místa můžete využít i v případě, že potřebujete dobít telefon/fotoaparát/powerbanku (zdarma).

MÍSTO
V Trutnově objevíte OEF směrovky, které budou umístěny na všech důležitých odbočkách!!! Každopádně festivalový areál se nachází na cestě, která vede na Hradec Králové!!! Z Hradce Králové přijedete do Trutnova a po pravé straně máte areál, všechny ostatní směry stačí následovat ukazovatele Hradec Králové a k Bojišti přijedete z druhé strany. 

Festivalový areál Na Bojišti
Královédvorská ulice
541 01 
Trutnov
Česká republika 

GPS Loc: 50°33'10.546"N, 15°54'20.602"E 

Vjezd na parkoviště: 
Je asi o 300 metrů dál na stejné straně silnice, jako je Bojiště. Najedete na polní cestu a dáte se doleva a kolem budovy České pošty se přiblížíte k areálu. 

GPS pro vjezd na parkoviště: Loc: +50° 32' 56.64", +15° 54' 33.94"

SPOJE

Klikněte prosím na tuto stránku, kde získáte kompletní a zcela aktuální informace o vlakovém či autobusovém spojení z místa vašeho odjezdu do Trutnova - www.jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/. V Trutnově jsou jak autobusové tak i vlakové nádraží vedle sebe, vydejte se směrem na centrum a skrz Krakonošovo náměstí pokračujte dále na Bojiště, jde tak o 2 kilometry příjemné procházky.

UBYTOVÁNÍ

www.obsceneextreme.cz/cs/ubytovani

ÚSCHOVNA
Úschovnu věcí společně s nabíjením telefonů najdete na TOP-UP místě. 

TAXI
Férové taxi, které jste měli možnost vyzkoušet minulý rok Do Taxi Go - www.dotaxigo.cz, telefon: 777 00 00 10.

Po Trutnově je to 89,- Kč, mimo Trutnov 22,-/km a 5,-/min. čekačka. 

VIP KEMP
Bude k dispozici jeden sektor, a to přímo ve festivalovém areálu. Rezervace spustíme během pár dnů.

Uvidíme se brzy!!!