DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TIŠTĚNÉ DESIGNOVÉ VSTUPENKY PRÁVĚ TEĎ NA E-SHOPU!!!

TIŠTĚNÉ VSTUPENKY na OBSCENE EXTREME 2020 na dobírku/platbou převodem (ideálně s nějakým dalším zbožím CD, LP, tričko...) můžete objednávat přes OBSCENE E-shop.

Vstupenky začneme rozesílat po 3. 12. 2019!!! Pokud chcete vstupenky zaplatit bankovním převodem a nebo kreditní/debetní kartou, prosíme abyste využili nový objednávkový formulář níže.




ELEKTRONICKÉ VSTUPENKY na OBSCENE EXTREME 2020 můžete objednávat ZDE. Tištěnou vstupenku dostanete přímo Na Bojišti.


Zakoupené vstupenky není možné vrátit. Jednodenní vstupenky na středu, čtvrtek a pátek neprodáváme! Jednodenní lístek na sobotu budeme prodávat jen na místě u vstupu do festivalového areálu. Děkujeme za pochopení!!! 


Cena platí do 31. 12. 2019!!! Cena vstupenky včetně Obscene Extreme 2020 festival CD!!! CD obdržíte u vstupu do festivalového areálu!!!


OEF TEENAGER PASS - PODPORUJEME OBSCENE MLÁDÍ!!! 


OEF TEENAGER PASS, je vstupenka, kterou dostane každý návštěvník od 14-tého roku narození do dne, kdy je dotyčnému 19 let, za zvýhodněnou cenu 500,- CZK (0 - 14 let mají děti vstup na OEF stále zdarma). Ke vstupence a OEF TEENAGER PASSu, který je na celý festival, dostane teenager samozřejmě i kompilační CD.  


OEF TEENAGER PASS bude k dostání pouze na místě, na pokladně OEF v Trutnově na Bojišti, při předložení dokladu o věku.


Obscene Extreme 1999 - 2020, děkujeme za podporu!!!