• VOLE

VOLE Czech Republic

VOLE - Stará kurva

Info


VOLE!!! Může být nějaké české slovo více známé? A toto jemné oslovení, si vybrala jako název kapely špinavá čtveřice šílenců, studujících všelijaké formy umění. Ovšem muzika VOLE není jen nějaký čajíček ale kurevsky špinavý punk/hardcore, který zní jak lomoz a tep továrny!!! Borci založili tuto bandu na troskách kapel Hlinomaz nebo Tanswaggon, někdy kolem roku 2016 a opravdu se s tím nemažou. Jejich prozatím dvě velké desky už teď patří do zlatého fondu české extrémní muziky!!! A další deska je už na cestě!!!

Za poměrně krátkou, ale intenzivní existenci odehráli VOLE i nespočet koncertů a věřte, že vzduchem létající židle, bubeník letící do moshpitu, pot a krev je přesně to co od těchto „mám v piči“, individuí dostaneme!!! Vidět VOLE na OEF ve středečním programu festivalu divných riffů, bude jako náraz lokomotivy, která jednou přejela zpěváka VOLE, Tomáše!!! A on přežil!!! Přežijeme my VOLE???

Bio

We found ourselves as the spirit of the city which we love and hate at the same time. Our band is a brotherhood which will never die!

Vole is a band around Prague Hluch Crew and Academy of Fine Art in Prague charging hardcore with punk (no art). Their music is purely essential and good for apocalyptic meditation in a pit full of serpents. Angelic-razor guitar, bubbling drums, fluffy bass, and voice of Shiva that's the Vole. Fighting police, nude showers in the storm, spitting on cabrio driver, friends everywhere, no money, no own instruments, delay, and distortion.



Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2021 Tohle není prdel LP
2019 Dej bůh pěstí LP
2018 Psych Tent '18 - Zmrzliny
2017 Vole
2017 N.V.N.D.T.K.M.V.M.S. LP
2016 Vanity Fair. Sounds of AVU - Noční Psi LP
2016 Crooked to Death vol.II - Perón

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.