• TRIGGER

TRIGGER Germany

TRIGGER - Co nevidíš to nechceš

Info


TRIGGER!!! Toto bude lahůdka pro všechny rychlíky a fanoušky zběsilého fastcore s kosti drtícím basovým soundem. Trio borců se samo označuje jako Drum N Bass Grind Violence a my nemůžeme nic než souhlasit, protože jejich songy jsou parádním elixírem hlukové energie. Rychle, krátce a pořádně zběsile!!!

TRIGGER budou na OEF už podruhé a my všichni očekáváme, že tentokrát zmáčknou kohoutkem extrému naplno!!! Rychlost, kurva, vítězí!!!!

Bio

Since 2006 Trigger is a really noisy project by Kevin, Enrico and Denis. In the past years Trigger played around 300 shows worldwide. Trigger has its roots in 90ties Grindcore and Powerviolence, but also deep connections to Sludge and Doom. The overall sound can described as “Drum N Bass Grind Violence”. Trigger already played 2010 on Obscene Extreme.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2019 Split w/Captain Caveman 7"
2019 Split w/908 7"
2016 Split w/Battra 7"
2014 Split w/Abjured 12"
2014 Start our Revenge - Album 12"
2013 Split w/Attack of the Mad Axeman 7"
2010 Tribute to Slap a Ham Compilation 12"
2009 Split w/Bizarre X 10"
2009 Split w/Run Time Error 12"
2007 Demo DEMO
2007 Costa Cosanostra Split

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.