• FLESHLESS

FLESHLESS Czech Republic

FLESHLESS - Dominion

Info


Ukojit a rozdrtit, to je poslání děčínských FLESHLESS!!! Toto monstrum nikdy nespí a nikdy nezklame, na to vemte jed! Už od roku 1993 se šíří jejich jméno nejen pulzujícími žilami československého undergroundu, ale jsou velmi dobře známí po celém světě a naživo na i pod jejich pódiem tryská krev a pot poctivé muziky a zábavy.

Milují všechny klony death/grindingu a přesně toto nakládají do svých ložisek masových symfonií. Vláďa a jeho armáda přicházejí potěšit naše duše s blaženým úmyslem si na nich pochutnat!!!

Bio

Počátky české deathmetalové kapely Fleshless se datuje do roku 1993 v Děčíně. Za 25 let své existence vydala kromě jiného 8 studiových alb. Fleshless patří mezi stálice české deathmetalové scény. Frontman Vladimír  je rovněž známým propagátorem extrémní undergroundové scény, majitelem nahrávací společnosti NICE TO EAT YOU records a organizátorem oblíbeného festivalu NICE TO EAT YOU Deatfest.

V roce 2018 a po 3 letech od posledního studiového alba „Devoured Beyond recognition“ (2015) se FLESHLESS vrátili do studia k nahrání své deváté desky „Doomed.“ Deska navazuje na poslední studiový počin EP „Dethroned in Shadows,“ nahrané v roce 2017 v Severočeském studio The Barn pod vedením hudebního producenta, zvukového inženýra, hudebníka a leadera skupiny MEAN MESSIAH Dana Frimla.

Nahrávání začalo 31. srpna 2018 a FLESHLESS se znovu vratili za Danem Frimlem do studia The Barn. Své desky zde nahrávali kapely jako  TORTHARRY, MEAN MESSIAH, SMASHING DUMPLINGS nebo DILLIGENCE.

„Doomed“ vyšlo jako klasické CD a LP pod hlavičkou německého vydavatelství Rotten Roll Rex zastupující takové jména jako HAEMORRHAGE, SPASM nebo GUTALAX.

Desku opět otextoval Tomáš „Chymus“ Hanzl (ANTIGOD, EX-ISACAARUM, EX-AHUMADO GRANUJO). Hlavní grafický motiv desky namaloval Rudi Gorgingsiucide art a o finální grafickou úpravu a fotografie se postarala Renáta „Renhule“ Filipi (EX-FELISHA).

25 let na metalové scéně oslavili Fleshless se svými fanoušky albem „Doomed.“

Do současné chvíle Fleshless koncertovali bezmála na tisíci koncertech a festivalech napříč třemi kontinenty. Nechyběla ani turné po Jižní a Severní Americe či Evropě.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Dethroned in Shadows EP
2015 Devoured Beyond Recognition F
2011 Slaves of the God Machine
2009 Free Off Pain CD
2008 Hate Is Born
2005 To Kill for Skin
2003 Sensual Death Immitation
2002 Czech Assault Split
2001 Nice to Eat You
2000 Abhorrence of Cadaveric
1999 Grindgod
1996 Fleshless / Mastic Scum Split
1996 Fleshless / Disfigured Split
1994 Grinding DEMO
1993 Stench of Rotting Heads DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.