DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OBSCENE EXTREME STÁNEK ZNOVU NA BRUTAL ASSAULT FESTIVALU!!!

Díky obrovskému zájmu o výroční OEF merchandising jsme se rozhodli i letos otevřít stánek na festivalu Brutal Assault. Proto i vám všem, kteří jste si náš merchandise objednali nebo ještě objednáte, můžeme vaši objednávku přivézt osobně na Brutal Assault. Vyhnete se tak placení poštovného!!! 

Objednávat můžete ze všech našich e-shopů: https://eshop.obscene.cz, https://store.obsceneextreme.czhttps://warlordeurope.com, https://immolation-store.eu. Stačí jen jednoduše zaškrtnout při objednávání dopravy možnost „Vyzvednout ZDARMA na festivalu Brutal Assault (7. 8. - 10. 8. 2024 - Jaroměř) v Obscene stánku“,následně se pro vaši objednávku zastavit a můžete si s námi rovnou i pokecat. OBSCENE EXTREME stánek najdete stejně jako loni, kousek před KAL stage/Horror kinem!!! 


Letošní OEF merch můžete objednávat tady: https://bit.ly/OEF-MerchReprint a do poznámky jen připište vyzvednutí na Brutal Assault.


I tento rok spolupracujeme s kapelou od které si v našem stánku (ano, pouze u nás), můžete koupit jejich oficiální merch, který v EXTREME print sami tiskneme. Letos to není nikdo menší než američtí brutalisti BROKEN HOPE a jejich triko se speciálním designem!!!