DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

IN FANS WE TRUST!!! DĚKUJEME za podporu!!!

Uff, dnes je to 19 dní, co skončil  letošní výroční Obscene Extreme Festival a my se ještě nestihli ani zastavit, abychom vám poděkovali. 

Balíme objednávky z e-shopů, začínáme zpracovávat dotisk letošního merchandise, makáme na našich dalších projektech, opět rozjíždíme práci na OEF knížce a řešíme spoustu dalších věcí. A to všechno jen díky vám a pro vás!!! Teď se ale na chvíli zastavíme abychom vám poděkovali za letošní OBSCENE EXTREME… 


Děkujeme všem OBSCENE EXTREME fanouškům!!! Díky každému z vás, kdo jste si přijeli užít OEF!!! Díky za to, jak skvělou atmosféru na Bojišti každý rok vytvoříte a letošní výročí nebylo vyjímkou!!! Díky za každou prodanou vstupenku!!! Díky, že kupujete a nosíte náš merchandise!!! Díky za každý nápoj, který jste na Bojišti vypili!!! Díky za každou vyladěnou masku!!! Díky za to, že si Obscene Extreme užíváte po svém!!! Díky vám totiž, můžeme být nezávislí, odlišní a unikátní!!! Bez vaší dlouholeté podpory by OEF nemohl vůbec existovat!!! A to je třeba zdůraznit!!! 


Děkujeme také všem kapelám za dech beroucí výkony a vystoupení, které jsme si všichni společně s vámi 100 % užili!!!


A samozřejmě děkujeme i všem členům OEF crew, protože bez vás, srdcařů a absolutních maniaků by to prostě nešlo!!!


Uvidíme se příští rok!!!


OBSCENE EXTREME 2025

9. 7. - 13. 7. 2025

Trutnov - Bojiště


Čurby a OEF tým