DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Máme nový web pro extreme print!!!  

Právě jsme spustili nové webové stránky, kde najdete veškeré informace k potisku textilu na zakázku. Tiskneme pro kapely, firmy, skupiny i jednotlivce. 

Nabízíme trička, mikiny, tílka, trička s dlouhým rukávem, dětská body, čepice, trenýrky, kalhotky, keramické hrníčky i plecháčky a další. Stále se učíme a přidáváme nové možnosti tisku. A tak dnes můžeme tisknout v podstatě na jakýkoliv materiál díky technologii DTF. Mrknout můžete do záložky naše práce, kde najdete ukázky potisku od nás:  https://extremeprint.cz/nase-prace/.

 


Tiskli jsme a stále tiskneme třeba pro Americké Immolation, které zastupujeme pro Evropu, Slovenské ČAD, Německé Cryptic Brood, festival Brutal Assault, nebo Český tattoo salón a e-shop Lucky hazzard, Limen clothing a další. Exkluzivně pro Evropu zastupujeme i Americké Warlord clothing. 

 

Potřebujete kvalitní merchandise s vaším designem? Chcete vlastní trička, mikiny nebo tašky? Hledáte firmu pro potisk textilu na míru pro vaši kapelu nebo firmu? Neváhejte nás kontaktovat!!!