DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

DYING FETUS - HLADINA ADRENALINU ZATRACENĚ VYSOKO!!!

Matky se už třesou a všichni psi v okolí se rozštěkali... Slyšeli jste už tu novinu? FETUS přijedou poprvé na Obscene do Trutnova. Kurva tak to bude nezapomenutelný kotel!!!

Fetusáci jsou již několik let podepsáni pod Relapse Records a právě vyvrhli své nové album "Make Them Beg For Death", které momentálně boří žebříčky hitparád. Klukům se povedl husarský kousek a tímto albem se vrátili do dob, kdy každá skladba byla klenotem. Zrodilo se dílo, které zlomí novou generaci, jako nás zlomily "Killing On Adrenaline", "Grotesque Impalement", "Destroy The Opposition" a "Stop At Nothing".


Je čiré rouhání, že nám John Gallagher a jeho kumpáni celá ta léta neodpustitelně unikali z trutnovského repertoáru, ale tomu je konec! Lidská továrna na moshpity se blíží a je čas všechny ty šílené hymny naprat do davu!!!


Důležitý detail: Dobrovolní dárci orgánů, masochisté, lidé s vysokým prahem bolesti a fanoušci se slabým pudem sebezáchovy by měli zpozornět, protože létající končetiny nad vašimi hlavami mohou být právě ty vaše!!!