DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

FESTIVAL OF ALL RIFFS - Středa 3. 7. 2024!!!

Posledních 10 let jste zvyklí na speciální středeční OEF program. V roce 2024 nám čertužel nevyjde žánrový večírek ve formě, na jakou jste na OEF zvyklí, a tak jsme si dost lámali hlavy, co s tím. A napadlo nás zkusitněco skutečně unikátního a to bude FESTIVAL OF ALL RIFFS. 

Prostě  a jednoduše miš maš a mix všeho, co nás na OEF baví celé ty desítky let se zástupci všech možných extrémních stylů, které jste mohli, kdy na ObsceneExtreme slyšet!!!  Takže budete mít možnost tenhle den skouknout geniální grindcore set, perfektní thrash řežbu, ultra kvalitní deathmetalová jatka, zničující slam, old school metal as fuck, zběsilé noise vystoupení nebo taky řádně řízný punk a to rozhodně není vše!!!


Kapely se nám do tohoto vyjímečného programu plní a my je budeme pochopitelně postupně ohlašovat!!! Tak buďte ve střehu!!!


SATAN NÁM ŽEHNÁ!!! Není opravdu časté, aby na Obscene Extreme vystoupila kapela, které jede black metal, ale tady nejde jinak!!! Anglie měla svůj Venom, Švédsko Bathory a Japonsko SABBAT!!! Ano, SABBAT, trio japonských rouhačů, hrajících od roku 1984 přijede na Bojiště!!! Naprosto legendární a zásadní kapela, když jde o tradiční black/thrash metal, ale SABBAT svoji černou muziku umně mixují i s prvky death a heavy metalu a to vše je nejlepší tradicí old school stylu!!! Navíc jsou SABBAT neuvěřitelně aktivní kapela s více než 200(!!!) nahrávkami na svém kontě.


Vy, co SABBAT neznáte, si rozhodně nějakou pusťte a vrhněte se do vod nesvatého Blacking thrashe tohoto ďábelského tria!!! Toto bude zase jednou legendární vystoupení, které Bojiště zažije. SABBAT budou totiž jedním z headlinerů středečního programu OEF, FESTIVAL OF ALL RIFFS, kde budou s jejich temnými riffy nepřehlédnutelní!!! Tak pojďme na SABBAT!!! HAIL SATAN!!!