DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TRIUMFÁLNÍ NÁSTUP MORBIDITY NA OEF - AUTOPSY!!!

Po několika letech snažení jsme se KONEČNĚ dočkali!!! Dámy a pánové, headlinerem výročního 25-tého Obscene Extreme festivalu nebude nikdo jiný než opravdu legendární Kalifornské death metalové zvrácené kvarteto AUTOPSY!!! 

Ano, Ti  AUTOPSY, kteří mají na svědomí absolutně legendární nahrávky jako "Severed Survival", "Mental Funeral" a další klenoty, které budou navždy zapsány do zlatých análů extremní muziky!!! Přesně Ti AUTOPSY, kteří byli jedněmi z prvních a jejichž death metal je tak neskutečně a zásadně prohnilý, že na celém světě nenajdeš druhou takovou smečku, která by death metal hrála s takovým odpichem a samozřejmostí.


AUTOPSY jejichž poznávacím znamením je pekelně hororový hlas bubeníka Chrise Reiferta, drtivé a přitom chorobně melodické kytary Dannyho Coralles a Erica Cutlera a vnitřnosti trhající basa Grega Wilkinsona!!! To jsou AUTOPSY kteří bezesporu patří na podium OEF, aby nám jasně ukázali, kdo je tady mistr svého řemesla a spálili ho na popel!!!  Po AUTOPSY totiž zbydou místo těl jen ohořelá torza!!!