DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

PADLÍ ANDĚLÉ ODHALÍ NAŠE NAVŽDY ZATRACENÉ DUŠE - IMMOLATION!!!

Po dlouhých deseti letech se na pódium OEF vrací jedni ze zakladatelů New Yorské školy amerického death metalu IMMOLATION!!! 

Kapela, která od svého triumfálního debutu v roce 1991 "Dawn of Possession" zaskočila svět extrémního metalu svými disonantně hrozivými rify, kombinacemi masivních rytmických explozí, štiplavě harmonickou kytarovou hrou Boba Vigny určující prudké změny tempa či hluboký a přesto srozumitelný chropot vokalisty Rosse Dolana. Kapela, která si za tři a půl dekády existence vybudovala reputaci tvrdě pracující, intenzivně koncertující a skvěle sehrané živé kapely. 


Kapela, která se na všech svých 11 vydaných albech zaměřila textově na temnou stránku lidskosti, ať už to bylo náboženství či politika, jež obě rozdělují společnost k získání kontroly nad lidmi. Kapela, která od roku 2010 přestoupila k vydavatelství Nuclear Blast, pod jehož hlavičkou vydala čtyři alba stupňující svojí razanci, intenzitu a technickou brilanci. Oslava 25. výročí OEF bude stejně grandiózní, triumfální a intenzivní jako je živé vystoupení této legendy – IMMOLATION!!!