DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

DĚKUJEME!!! IN FANS WE TRUST!!!

Letošní OBSCENE EXTREME je za námi a my bychom chtěli poděkovat všem kapelám za jejich skvělé výkony, všem OEF crew za jejich práci a hlavně všem fanouškům, za to jak skvělí a unikátní jste!!! DĚKUJEME, že děláte OEF právě takovým festivalem, jakým je!!!


"Nechal jsem si nějaký odstup, abych se alespoň trošku pokusil zhodnotit Obscene Extreme 2023 a přestože čekám týden, tak stále nemám slov... Kvalitu našeho společného festivalu byste měli zhodnotit hlavně vy... Já jen mohu vše popsat z mého pohledu a musím se opakovat... OEF 2023 byl podle mě úžasný!!! Nasazení všech kapel bylo neskutečné... Každý si připravil to nejlepší a vydal ze sebe, co šlo, a to se prostě počítá. Myslím, že na OEF cítíme, že zrovna náš festival není standardní festival, na který můžete jít každý týden, ale něco skutečně speciálního, co se opakuje pouze jednou za rok v Trutnově na Bojišti a mě tohle těší neskutečně... Samozřejmě to byla dlouhá cesta od malého festivalu na valníku, ale respekt, jaký dnes máme ve světě je něco, co nemá obdoby... Vždyť i slovutní CARCASS si připravili speciální set bez toho, aniž bychom je o něco prosili či je do něčeho tlačili!!! No není to pecka???

 

Děkuji všem členům OEF crew, protože ti skutečně cedí pot a snaží se, aby ten festival držel pohromadě a vše běželo jako na drátkách... Kde jinde máte na výměnu kapely 10 minut, kde hraje na jednom pódiu 24 kapel za jediný den? Ano, jen na OEF a je to neskutečná symfonie, když sledujete tyhle hochy při práci... Ale není to jen o stage crew, na OEF se o vás stará více než 130 lidí a každý z nich je nesmírně důležitou součástí. My děkujeme, že se k nám chováte slušně a chápete, když se nějaká drobnost nepovede. Bez vaší tolerance by to nešlo!!!

 

A fanoušci... Ufff... Nemám slov... OEF není jen jeden v zástupu tisíců festivalů, a je to tak právě díky vám!!! O Obscene Extreme fanoušcích bych mohl mluvit hodiny... jste úžasní!!! Díky, díky, díky!!!

 

Osobně bych chtěl poděkovat za všechny dárky, dárečky, potřesení rukou a přání stálého zdraví. Těch setkání byly stovky a je to vždy příjemné! Děkuji!!!

 

Příští rok je datum OEF nastavené přesně na moje padesátiny (a jako festival slavíme 25. ročník!!!), takže si můžete být jistí, že už několik měsíců pracujeme na tom, aby to bylo zase o kousek lepší festival a vaše zážitky byly tak hluboké, že je budete vyprávět i vnoučatům!!!

 

Zkuste přijít a podpořit nás, protože jak to tak dneska realisticky vidím, OEF tady nebude navždy... Náklady nás prostě žerou tak, že ztrácím zájem dělat festival, který stojí tolik peněz, jak mi také dost z vás připomíná a to pro mě není nic příjemného. Cenu vstupenky jsme vždycky velice citlivě řešili s ohledem na náklady. Však se podívejte do historie kolik, co na OEF stálo...


Pojďme se trochu pochopit. Já sám bych chtěl dělat OEF v té největší možné kvalitě (areál, zvuk, stage, ledka atd.) bez sponzorů, podpory města atd. a za přijatelné peníze, ale musíme mít z čeho zaplatit celou organizaci a věřte mi, že to v dnešní době není jednoduché. Naše špičková crew, letenky, ubytování, kapely i věci kolem areálu stojí prostě dnes velké peníze. I tak se to snažíme dělat férově a stále nabízíme služby, které si jinde zaplatíte, zdarma (třeba sprchy, dobíjení telefonů atd.). Pomáháme kapelám s prodejem jejich merche na naše náklady a nebereme si z prodeje žádná procenta atd... Děláme, co můžeme a co nám přijde správné…


Zatím je jasné, že příští rok OEF bude, tak si ho pojďme všichni maximálně užít!!!

 

••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••

 

OBSCENE EXTREME 2024

July 3. - 7. Červenec 2024

Trutnov - Na Bojišti


Czech Republic

 

Čurby a OEF tým