DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

CASHLESS SYSTÉM FLYN - VÁŠ NÁRAMEK JAKO DIGITÁLNÍ PENĚŽENKA!!!

Cashless systém je bezpečný bezhotovostní způsob placení, který se nám osvědčil, a tak ho budeme na OEF používat i letos. 


Jak to bude fungovat?

- Součástí náramku, který dostanete při vstupu je čip, díky kterému po dobití kreditu lze platit na všech prodejních místech v areálu. Při prvním dobití uhradíte jednorázový poplatek 30,-Kč za čip.

- Váš festivalový náramek bude sloužit jako vstupenka do areálu i jako digitální peněženka, přes kterou můžete koupit pití a jídlo. OEF merch, merch kapel platíte hotovostí, stejně tak ve stáncích prodejců v grindmarketu.

- Čip funguje podobným způsobem jako kreditní nebo debetní karta, zaplatíte pouhým přiložením.

 

Jak a kolik si můžu na čip dobít?

- Čip můžete dobíjet hotovostí a samozřejmě i kreditní kartou, ovšem karetní společnosti jsou nemilosrdné k malým subjektům, jako jsme my, a tak je k platbě navíc přičítán poplatek 2 % z nabité částky. Doporučujeme tedy vybrat si peníze v bankomatu ve městě a platit raději hotovostí. 

- Částka, kterou si nabijete je na vás. Zůstatek si po OEF můžete nechat vrátit nebo nechat jako dýško pro OEF/na charitu.

 

Můžu si dobít čip před začátkem OEF?

- Ano, pokud už máte koupenou vstupenku, můžete si čip dobít ještě před příjezdem na Obscene Extreme. Klikněte na tento odkaz: https://my.flyn.cz/oef-2023/ticket, zadejte číslo vstupenky a částku, kterou chcete nabít. Nabíjet lze z celého světa a pouze kartou online, Apple Pay a Google Pay. V případě, že vám to nebude fungovat, dobijte si prosím přímo na místě.

 

Jak zjistím, jaký mám na čipu zůstatek?

- Společně s každým dobitím/nákupem vám obsluha ukáže zůstatek a na požádání i QR kód, který stačí načíst a kód vás odkáže na váš profil, kde můžete sledovat veškeré platby i dobíjení. 

- Tento profil bude aktivní po celou dobu OEF, takže když si necháte tuto stránku otevřenou, můžete si kdykoliv na svém telefonu zkontrolovat zůstatek, i všechny nákupy, dobití atd.

 

Jak si zažádám o vrácení zůstatku na čipu?

- Zůstatek vám po OEF vrátíme na účet nebo ho můžete věnovat OEF nebo na charitu. 

- Refundace spustíme po skončení festivalu v úterý 11. 7. 2023. Odkaz, kde si můžete zažádat o vrácení zveřejníme na našich webových stránkách.  

 

Otevírací doby nabíjecích míst: V úterý 17:00 - 21:00 si můžete přijít vyměnit vstupenku za pásku (pouze páskování, ne prodej vstupenek) a nabít si svůj čip bez front.


TOP-UP |.: Dobíjecí místo bude otevřené od středy 5. 7. 2023 10:00 do neděle 9. 7. 2023 10:00 NON-STOP. 

TOP-UP ||.: Doporučujeme využívat druhé dobíjecí místo, které najdete v hledišti a bude otevřené každý den od 10:00 do 22:00.

 

Věříme, že náš cashless systém oceníte, zpříjemní vám zážitek na OEF a zjednoduší placení!!!