DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

SPOLEČNÁ CHARITATIVNÍ AKCE CARCASS + OBSCENE EXTREME PRO LÉKAŘE BEZ HRANIC!!!

Letos začínáme druhou dekádu spolupráce s Lékaři bez hranic a jako každý rok spolupracujeme s jedním headlinerem, který na OEF hraje a neuvěřitelně nás to těší!!! 

Od roku 2012 a naši první spolupráce s NASUM jsme měli možnost spolupracovat s opravdu velkými jmény naší scény a rádi bychom jim všem ještě jednou poděkovali!!! Když jsme jim lehce nastínili naši myšlenku charitativních triček, tak byla jejich reakce vždy velice rychlá, pozitivní a rádi se na této akci podíleli s námi!!! 

 


Stejně tak letos, když jsme oslovili samotné CARCASS, tak neváhali ani vteřinu a dali nám zelenou k vytvoření motivu pro nové charitativní tričko, které vytvořil, jak jinak než náš dvorní grafik Martin, který je nejpovolanější k tomu, aby vám motiv nastínil. 

 

„Motiv pro letošní charitu spojuje prvky legendárních Carcass a odkazuje především na jejich skvěle umělecky zpracovaný obal posledního alba Torn Arteries od Zbigniewa Bielaka. Ale trochu jinak. Spíš jsem se držel barevnosti, aby to bylo pěkně barevné jako originál. Na první pohled to možná bude budit dojmem nějakého eko aktivizmu, který je samozřejmě taky důležitý, ale význam je někde úplně jinde. V současnosti se stáváme světem algokracie a surveillance kapitalismu, který ovládají sociální sítě v čele s Facebookem, Instagram, Twitter a další a stále více vytlačují a nahrazují standartní instituce. Stále jsme závislejší, stále více času trávíme na těchto sítí, který to pak přetváří pro svůj vlastní zisk a růst. Nejsme uživatelé, nejsme zboží, my jsme surovina, kterou si pěstují a ovlivňují.“

 

Mrkněte na přehled, kde se dozvíte s jakými kapelami jsme spolupracovali. Úžasná sestava, co říkáte?

2012 - NASUM

2013 - NAPALM DEATH

2014 - BRUTAL TRUTH

2015 - GENERAL SURGERY

2016 - INSECT WARFARE

2017 - NUCLEAR ASSAULT

2018 - NAPALM DEATH

2019 - CANNIBAL CORPSE

2020 - DISMEMBER

2021 - SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH

2022 – MACABRE

2023 - CARCASS

 

Charita pro Lékaře bez hranic je součástí Obscene Extreme od roku 2012 a společně jsme za tuto dobu darovali 1.286.087 Kč!!! Děkujeme!!! Děkujeme kapelám, že s námi spolupracují. Děkujeme vám všem, kteří si kupujete charitativní trička. A děkujeme Lékařům bez hranic, že pomáhají tam, kde je to potřeba!!!

 

Schválně, kdo z vás má všechny charitativní trička?