DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Už za 7 dní se uvidíme na Bojišti, a tak jsme se rozhodli sdílet s vámi fanzin - naší festivalovou brožurku!!!

Takže pokud máte zájem, projděte si ji, ať máte veškeré informace… a tady je pár slov k letošnímu ročníku od Čurbyho…

Odkaz na fanzin: https://drive.google.com/file/d/1ohK92qv_guYLcjmK4uh3FeikFKL43PUh/view



"Ahoj! 


Myslím, že kdybych opsal úvodník z minulého roku, tak to prostě sedí naprosto přesně i k tomuhle… Takže i letos si užijte každou jednotlivou kapelu, každé jednotlivé setkání, každou, i drobnou maličkost, co vám vykouzlí úsměv na tváři! Žijeme jen raz, že? 


Tento rok máme největší porci kapel v OEF dějinách (82!) a já věřím, že jsme vybrali to nejlepší, co bylo momentálně možné a samozřejmě budu rád, když si každou extrémní smečku vychutnáte na plný plyn. Ukažme jim svoji podporu, tak jak to děláme dlouhé roky, jak ráno v deset, tak i večer v hlavním čase!!! Můžu vám zcela bez jakéhokoliv vymýšlení či přehánění prozradit, že se všechny kapely na show neskutečně těší a připravují se na Bojiště opravdu speciálně. A to je přece úžasné ocenění našeho festivalu, také proto jsou koncerty na OEF tak jedinečné a unikátní!!! 


Rád bych tady zmínil i maličkost k cenám vstupenek, piva, jídla… Všichni si procházíme neskutečnou změnou a to, co platilo před třemi lety už neplatí. Naše náklady opravdu nehorázně vyrostly (některé až o 100 %!!!) a my tohle všechno prostě musíme promítnout do ceny vstupenek a dalších věcí. Věřte mi, že každý rok se snažíme pro vás udělat ten nejlepší festival, za co nejpřijatelnější peníze, a tak to bude až do konce OEF. Rozhodně tady nechci nijak brečet, bojujeme jako všechny ostatní festivaly (rád bych tady zmínil a zopakoval, že nikdy jsme nežádali o žádné peníze od města, kraje, EU a jediní a hlavní sponzoři festivalu jste vy, fanoušci OEF…) a právě vám mohu prozradit, že zatím to vypadá, že společně oslavíme příští rok, začátkem července, 25 let OBSCENE EXTREME a nesmírně se těším, protože s vámi všemi oslavím i svou padesátku právě v průběhu tohohle festivalu. Zní to naprosto neskutečně, čtvrt století s Obscene Extreme!!! Díky vám všem za podporu!!! 


A pamatujte na vzájemný respekt k sobě, k našim crew, ke kapelám, k městu a jejím obyvatelům…Ukažme opět, jak je naše komunita skvělá a soudržná, že máme velké srdce a slušnost nám není cizí!!! 


••• We are the OEF. Outside All Boundaries. Forever. •••


PEACE."


Čurby