DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

VOMITORY – NA BOJIŠTI SE I VŠICHNI MRTVÍ ROZTOČÍ!!!

Kapela VOMITORY byla založena v roce 1989 kytaristou Urbanem Gustafssonem u zrodu legendární švédské death metalové scény. Od té doby šíří svůj typický přímočarý grinding death metal po celém světě. 

Jejich debutní album "Raped In Their Own Blood" vyšlo v listopadu 1996 (Fadeless Records) a bylo přivítáno s velkým respektem na undergroundové scéně. Jejich druhé album "Redemption" (1999, Fadeless Records) ukázalo docela velký hudební pokrok a nárůst brutality a intenzity v jejich hudbě, která si zde našla svůj vlastní vzorec. Od té doby se VOMITORY spojili s renomovaným vydavatelstvím Metal Blade Records, které vydalo všech následujících sedm alb: "Revelation Nausea" (2000), "Blood Rapture" (2002), "Primal Massacre" (2004), "Terrorize Brutalize Sodomize" (2007), "Carnage Euphoria" (2009), "Opus Mortis VIII" (2011) a jejich zbrusu novou nahrávku "All Heads Are Gonna Roll" (2023).


V únoru 2013, po 24 letech a stovkách intenzivních a agresivních death metalových show ve 30 zemích, učinili VOMITORY kolektivní rozhodnutí přestat vystupovat. V roce 2019 se však kapela vrátila na pódia zpět, aby oslavila 30 let výročí kapely. V tomto roce VOMITORY přijeli se svým vystoupením rozdrtit a zdecimoval pódium OEF k nadšení všech šílenců. S novým albem "All Heads Are Gonna Roll", které je plné rychlého grindujícího D-beat death metalu s masivními vokály jsme nadšeni, že můžeme letos opět přivítat VOMITORY zpátky na pódiu OEF!!! Švédský masakr jede dál!!!