DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

BUĎTE READY – do OBSCENE EXTREME 2023 zbývá už jen měsíc!!!

Do rozpoutání pekla zbývá už jen měsíc!!! V dnešním příspěvku najdete veškeré důležité informace. Brzy to vypukne, připravte se. 


LINE-UP: https://obsceneextreme.cz/cs/bands/actual


VSTUPENKY: https://tickets.obsceneextreme.cz. Kemp je v ceně vstupenky. Jednodenní vstupenky neprodáváme. Areál je otevřený po celou dobu festivalu a my ho nechceme každý den na noc zavírat a jak jistě víte vše se v posledních letech zdražilo a peníze za vstupenky jsou jediná podpora. Právě díky nim můžeme festival pořádat. Je tedy na vás, zda svůj oblíbený festival podpoříte. Děkujeme!!! 


OEF STORE: https://store.obsceneextreme.cz


FB event: https://www.facebook.com/events/578293953801821


OLD SCHOOL METAL FOREVER: https://www.facebook.com/events/889450015375991

 

OEF PRE-PARTY: https://www.facebook.com/events/1693715227751542/


VIP KEMP: Stále máme volná místa ve VIP kempu, který provozujeme pro váš větší komfort a bezpečí a rezervovat si je můžete zde: https://tickets.obsceneextreme.cz.


PARKOVÁNÍ: Parkoviště je umístěno hned vedle festivalového areálu a od vašeho auta či stanu, to je jen kousek do areálu a k centru dění - k pódiu!!! Voucher na parkování koupíte tady: https://tickets.obsceneextreme.cz.


LOCKERBOXY: Skvělá alternativa ke klasickým šatnám!!! Uzamykatelné boxy s vlastním klíčem jsou bezpečným úložištěm pro vaše věci. Jsou pod neustálým dohledem. Váš foťák, peníze a další cennosti budou tak po celou dobu festivalu v bezpečí. Lockerbox si můžete rezervovat tady: https://tickets.obsceneextreme.cz.


OEF TEENAGER PASS: Mladí fanoušci extrémní muziky na OEF? My říkáme jasné, ano!!! Jsme rádi, že můžeme na festivalu OEF přivítat více mladých lidí, kteří si mohou užít atmosféru, kde jsou bourány hudební hranice a poznat alternativu k masové kultuře, kterou jsou bombardováni všude jinde. A tak i letos bude k dostání TEENAGER PASS, který se nám osvědčil. OEF teenager pass je vstupenka pro návštěvníky ve věku 14 až 19 let za zvýhodněnou cenu 777 Kč (34 eur). Dostane ji tedy každý návštěvník od 14 let do dne, kdy slaví 19 narozeniny. Teenager pass budeme prodávat jen na místě oproti předložení dokladu (pas nebo občanský průkaz). Není potřeba ho rezervovat. Věříme, že potěšíme nejen teenagery, ale i jejich rodiče. Mládež patří na OEF!!!


KINDER GRINDER: Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku (teepee) se o vaše děti postará pár fajnových lidiček. Zahrají si společně hry, vodní válku, udělají tetovačky, masky nebo si skočí svůj první stage diving.


DOMÁCÍ MAZLÍČCI: Nechte prosím své zvířecí miláčky doma, na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd. a také pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!! Určitě se najde někdo, kdo se vám o ně těch pár dní postará.


PLACENÍ V AREÁLU POMOCÍ CASHLESS: Používáme platební metodu cashless (placení pomocí festivalového náramku s čipem). Ten funguje podobně jako kreditní nebo debetní karta, a tak platíte pouhým přiložením čipu k tabletu/telefonu. Svůj čip si dobijete penězi na top-up místech a v areálu potom platíte jídlo a pití právě přes festivalový náramek s čipem. V případě, že vám na čipu zbydou peníze, stačí po skončení festivalu zažádat o refundaci a my vám je pošleme zpět. Merch lze platit jen v hotovosti. 


OTEVÍRACÍ HODINY: http://www.obsceneextreme.cz/cs/info.


TAXI: Férové taxi Do Taxi Go - www.dotaxigo.cz, telefon: 777 00 00 10.


JAK DO TRUTNOVA? Festivalový areál se nachází na cestě, která vede na Hradec Králové!!! Z Hradce Králové přijedete do Trutnova a po pravé straně máte areál, všechny ostatní směry stačí následovat ukazatele Hradec Králové a k Bojišti přijedete z druhé strany. Více informací najdete tady: https://obsceneextreme.cz/cs/doprava.


SPOJE: Kompletní a aktuální informace o vlakovém či autobusovém spojení z místa vašeho odjezdu do Trutnova najdete tady https://obsceneextreme.cz/cs/doprava.


SPOLUJÍZDA: Zkuste přidat příspěvek do této skupiny nebo na událost. Třeba najdete někoho, kdo jede stejným směrem.


https://www.facebook.com/groups/ridesharetoobsceneextremeandback


UBYTOVÁNÍ: Podle našich informací jsou kapacity hotelů a hostelů v Trutnově zaplněné a těžko budete v tuto chvíli shánět ubytování. Samozřejmě můžete zůstat v kempu, který je přímo vedle areálu.


SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí, proto vyhlašujeme NULOVOU TOLERANCI pro jakékoliv projevy násilí či obtěžování!!! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem. Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí. Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!! 


CO S SEBOU? Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte prosím připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atd. radíme nechat doma.    


A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  


Uvidíme se brzy!!!