DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OEF merch 2023 - I Scream You Scream!!!

"Obscene jsem znal dlouhý roky z vyprávění a vždy jsem si vyslechl až bájný historky zabalený jen a pouze v superlativech. 

Nicméně hudebně je mi tenhle fesťák tak vzdálenej, že by mě ani po víc než dekádě práce na designech pro subkulturní podhoubí nenapadlo, že se naše cesty zkříží a že budeme realizovat design pro obscene mládežnictvo.



Designům obyčejně předchází řádná skicáž a trnitá cesta za nápadem. S OEF to ale začalo u veganský kachny a naše premiérový setkání se neslo v duchu jedný velký srandy a to mě jen utvrdilo v tom, že budu pracovat, tak jak je mi to nejbližší. S humorem, s nadsázkou.


Od malička jsem se proháněl po Praze na skejtu a v mým srdci rezonuje oldschool skejtová grafika, proto jsem si vybral tradiční motiv bulvy. Čím to ale opepřit? Co miluje každý malý i velký dítě? Ty vole, přece cuc na kládě v čokoládě, nebo obří kule v kornoutu. Obscene eyes cream sice neprošel, ale společnou cestu jsme našli. Obscene přináší ty největší mňaminy pro ty nejmenší i největší labužníky. Tak přistupte blíže, budete valit bulvy!"


Woody - https://www.instagram.com/woodytrojak/