DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Už za 50 dní odstartujeme OBSCENE EXTREME 2023!!!

Letí to, a za 50 dní se zase konečně potkáme na Bojišti!!! Už máš svůj lupen?

Vstupenky najdeš tady: https://tickets.obsceneextreme.cz, stejně tak si můžeš rezervovat místo ve vip kempu, kde ještě zbývá pár míst a místo na parkovišti nebo lockerbox. Jednodenní vstupenky nebudou k dispozici.



31. 5. měníme cenu vstupenek, takže do té doby máš ještě šanci nakoupit za 3 300 Kč/143 euro a od 1. 6. bude cena vstupenek 3 500 Kč/153 euro. 


KAPELY: https://obsceneextreme.cz/cs/bands/actual. Program zveřejníme už brzy!!!


OEF TEENAGER PASS: OEF teenager pass je vstupenka, kterou dostane každý návštěvník od 14-tého roku narození do dne, kdy je dotyčnému 19 let, za zvýhodněnou cenu 777 Kč. Teenager pass budeme prodávat jen na místě oproti předložení dokladu (pas nebo občanský průkaz). Věříme, že potěšíme nejen teenagerovskou mládež, ale i jejich rodiče. Mládí vpřed na OEF!!!! 


KINDER GRINDER: Vezměte své ratolesti s sebou, ať si také užijí festivalový nášup!!! Děti do 14 let mají vstup zdarma a dětský koutek, který na OEF máme je také free. Vaše děti na nové kamarády a zážitky, které si z Obscene Extreme odvezou jen tak nezapomenou! 


DOMÁCÍ MAZLÍČCI: Nechte prosím své zvířecí miláčky doma, na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd. a také pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!! Určitě se najde někdo, kdo se vám o ně těch pár dní postará.

 

OTEVÍRACÍ HODINY: http://www.obsceneextreme.cz/cs/info 




SPOLUJÍZDA: Zkuste přidat příspěvek do této skupiny nebo na událost. Třeba najdete někoho, kdo jede stejným směrem. FB skupina pro spolujízdu: https://www.facebook.com/groups/ridesharetoobsceneextremeandback.


Uvidíme se na Bojišti!!!