DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Mini festival malých pivovarů na Obscene Society!!!

Malý festival různorodých kapel se přímo nabízel k propojení s mini festivalem menších pivovarů. Jejich nabídka piv skvěle doplňuje trh velkých značek a nabízí chuťově rozmanitá piva, která jsou často spojená s lokálním příběhem a vazbou na místní region. 

Pojďme vyzkoušet spojení specifické a originální chuti lokálních piv spolu s jedenáctkou skvělých kapel na letošním obnoveném Obscene Society Festu!!!




Máte rádi pivo a extrémní muziku? Doražte příští sobotu do klubu ABC v Pardubicích!!! Více informací tady: https://obsceneextreme.cz/cs/obscene-society. Vstupenky: https://tickets.obsceneextreme.cz/ticket/detail/id/2442-obscene-society-fest-2023-ticket.


A co budeme mít na čepu? 


CLOCK 


1. SLASH - 12 plzeň - světlé pivo - ležák, nefiltrované, nepasterizované, 5 % Pilsner, vařeno na tři rmuty, chmeleno ŽPČ a Most, délka zrání 90 dnů.


2. NO IDOLS - brut IPA - svrchně kvašené světlé speciální pivo, nefiltrované, nepasterizované, 6,3 % No Idols! Velmi světle zlatá barva, nízká hořkost a vyšší říz. Tělo prokvašené s důrazem na aroma a chuť chmele Nelson Sauvin, osvěžující a lehké pivo. Dominantní je ovocná linka chmele, nižší hořkost a díky vysokému prokvašení charakter suchého sektu. Pivo uvařeno ve spolupráci se společností Hop Products.


PROUD 


3. Ventill - Světlý ležák 11. Když se vypustí pára, trubky ukážou cestu. Pokaždé jako by pivovar ožil a jeho srdce začalo bít. Nějaký čas si pak ležák poleží, a když se vypustí do světa, ten zážitek vám rozproudí krev v žilách.


4. Yuzu Pale Ale - sezónní edice. Ve spolupráci s Yuzu by CrossCafe jsme připravili svěží Pale Ale s lehkým citrusovým aroma a příjemnou hořkostí. Do piva jsme před kvašením přidali plody yuzu zpracovávané jihokorejskými farmáři tradiční metodou smícháním kůry, dužiny a šťávy v poměru 50:50 s cukrem.


ZICHOVEC 


5. Krahulík 12 - Světlý ležák. Vlajková dvanáctka představuje to, co máme na českém světlém ležáku nejradši – bohatá vůně a chuť žateckých chmelů, výrazná hořkost a plné sladové tělo. Vyšší prokvašení a perlivost pak zaručují velmi příjemný říz. 



6. Magor 15 - Polotmavý Speciál. Prim v tomto silném českém polotmavém ležáku hraje sladová chuť plná karamelových a chlebových tónů, to vše je doplněno střední hořkostí a bylinným charakterem žateckého chmele. Chuťový zážitek kompletuje jemný říz a lehce hořké doznívání.


PIVOVAR U VOJTĚCHů


7. Podlipák 11 světlý ležák - Světlý ležák vyrobený z klasických českých surovin. Je připravený dekokčním způsobem na dva rmuty. Použity jsou tři druhy sladu. Základem je Plzeňský slad. Mnichov a Melanoid jsou použity pro plnost piva a barvu. Chmelovou hořkost zajištuje chmel Premiant na první sypání. Aroma tvoří Žatecký poloraný červeňák na druhé a třetí sypání. Pivo je samozřejmě nefiltrované a nepasterizované. Díky tomu je zdravější a plné vitamínů.


8. Matylda Indie Pale Ale 12.5° - Toto svrchně kvašené pivo je vařeno infuzí. Zastoupené slady jsou Plzeňský, Melanoid a Caraaroma. Matylda je nachmelená novozélandským Nelson Sauvin a americkým chmelem Cascade. Tyto chmely jsou použity zároveň i pro Dry Hopping (tzv. chmelení za studena). Pivo má nezaměnitelné aroma a výrazné hořké doznívání.