DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

NÁVRAT KAPELY BULLDOZER S OLD-SCHOOLOVÝM SETEM, KTERÝ JE CELÝ VĚNOVÁN PRVNÍM DVĚMA ALBŮM!!! KLASICKÝ, OLD-SCHOOLOVÝ, ITALSKÝ SPEED/THRASH!

Italští, nezpochybnitelní mistři old-schoolového speed thrash metalu jsou zpět a připraveni rozpálit plameny hněvu a zla na pódiu OEF... jedineční: BULLDOZER!! 

Tentokrát přicházejí se speciální hrozbou: jejich set bude celý věnován prvním dvěma klasickým albům "The Day of Wrath" a "The Final Separation" a spatříte tak legendu A.C. Wilda, který předvede svou šílenou zlovůli na baskytaru a vokály tak, jak to dělal s kapelou v původní sestavě v letech 1984-1986.


S kariérou trvající již 40 let patří BULLDOZER bezpochyby k jedné z předních kapel v historii italského metalu. Jejich raná tvorba je naprostou klasikou blackened evil metalu. To nejsyrovější z kapel VENOM a MOTÖRHEAD přeměnili na neuvěřitelně silný, hustě sonický efekt, který dále nesl zlovolný plamen alb "Black Metal" a "Welcome to Hell" a vtiskl do něj novou intenzitu. Pro všechny, kteří uctívají rané desky od Venom, Bathory a Sodom - tohle je to pravé palivo pro headbanging až do sebezničení... PŘIVÍTEJTE SMRT!!!