DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

MERCH NA ZAKÁZKU - POTISK TEXTILU NA MÍRU!!!

Ano, tiskneme i merch na míru! Nedávno jsme se rozhodli, že si OEF merch budeme tisknout sami, a tak jsme koupili tiskárnu a merchandise teď tiskneme přímo v Bukovce!

Můžeme tak nabídnout digitální potisk i vám. Merchandise rádi vytiskneme pro vaši kapelu, festival, personál nebo třeba sportovní klub, a to na přání! Zakázková výroba textilu vám umožní libovolný výběr textilu, dodání svého návrhu a vy tak získáte originální merch. Tiskneme tou nejmodernější technologií přímého tisku DTG, a díky tomu vám můžeme nabídnout možnost tisku už od 1 kusu.


Co je DTG tisk? Digitální potisk, označován zkratkou DTG je přímý tisk na textil pomocí digitální technologie barvami na vodní bázi. DTG tiskárna Epson SureColor nabízí špičkovou kvalitu, spolehlivost, výrazné barvy a hlavně možnost tisku na míru.


Jaké jsou výhody DTG tisku?

- Můžeme pro vás natisknout i malé série.

- Velikost motivu vám upravíme na míru podle velikosti trička.

- Velkou výhodou je, že využíváme širší paletu barev a efektů než u sítotisku.

- Můžeme vám velice rychle vytisknout testovací tričko, poslat fotky nebo se za námi zastavíte potisk zkontrolovat osobně a takto ho můžeme ladit dál až k úplné spokojenosti.


Chcete od nás potisknout merch? Kontaktujte nás na e-mail store@obsceneextreme.cz nebo prostřednictvím formuláře na webových stránkách a my se vám ozveme!


Více informací: https://store.obsceneextreme.cz/merch-na-zakazku/.