DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OEF A MACABRE SPOLEČNĚ PRO LÉKAŘE BEZ HRANIC!!!

Lékaři pomáhají světu, který zešílel a my pomáháme lékařům!!! Už 10 let!!! 

Jako každý rok, i letos v době válečného konfliktu a době „pocovidové“ pokračujeme v podpoře těch, kteří ji dle nás, právě dnes velmi potřebují a není to nikdo jiný než skvělí Lékaři bez hranic, kteří poskytují humanitární pomoc a lékařskou péči ve více než 70ti zemích světa. 



Spolupracujeme s těmito skvělými lidmi už od roku 2012 a pro tentokrát jsme spojili síly s americkými MACABRE, kteří jsou z této charity nadšeni a bez problému nám poskytli jejich velmi známou grafiku, kterou upravil do skvělé podoby náš dvorní kreslíř a grafik Martin. MACABRE se samozřejmě vzdávají honoráře a OBSCENE EXTREME zaplatí nákup triček i jejich potisk. Cena trička je 500 korun, ale pokud chcete a můžete, zvažte, zda nepřidáte na naši charitu více peněz. Lékaři bez hranic od nás dostanou vše, co za toto tričko zaplatíte!!!


No, a pokud vás zajímá více informací nebo chcete Lékaře podpořit, mrkněte sem: http:// www.lekari-bez-hranic.cz/podporte-nas.


P.S.: Za deset let naší charitativní akce jsme Lékařům bez hranic dosud předali 992.181 Kč. To už je skvělá částka, no ne? A rozhodně pomáhá tam, kde má!!! Děkujeme!!!