DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TÝDEN DO OEF - ANO - DEN D, HODINA H A SEKUNDA S SE BLÍŽÍ!!! POSLEDNÍ DŮLEŽITÉ INFO JE TADY!!!

Festivalový areál Na Bojišti pojme až 15.000 lidí, takže lístky si můžete koupit i na místě!!! Cena vstupenky na místě je 2.700,- Kč za všechny 4 dny nejen hudebního šílenství Obscene Extreme festivalu.

Pomozte nám a připravte si drobné nebo peníze přesně na vstupenku, prosím. Velmi nám to pomůže a urychlí fronty. Jednodenní vstupenky neprodáváme a předem děkujeme za pochopení a podporu!!! Kapacita parkoviště a kempu je dostatečná. Vstupenky z OEF 2020 zůstávají v platnosti na OEF 2022!!!



OEF teenager pass je vstupenka pro návštěvníky ve věku 14 až 19 let za zvýhodněnou cenu 666 Kč (28 eur). Dostane ji tedy každý návštěvník od 14 let do dne, kdy slaví 19 narozeniny. U vstupu do festivalového areálu je nutné se prokázat předložením dokladu (pasu nebo občanského průkazu). Věříme, že potěšíme nejen teenagery, ale i jejich rodiče. Děti do 14 let mají vstup zdarma. Mládež patří na OEF!!!


 

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P u nás mají 50 % slevu na lístek. Připravte si občanky a drobné, prosím!    



OTEVÍRACÍ HODINY: http://obsceneextreme.cz/cs/info

 

PROGRAM: www.obsceneextreme.cz/cs/program

 

MAPY: www.obsceneextreme.cz/cs/mapy

 

DOPRAVA: www.obsceneextreme.cz/cs/doprava


 

CASHLESS (placení pomocí čipu): Festivalový náramek slouží i jako digitální peněženka, přes kterou můžete koupit jídlo a pití. Čip si dobijete (částka je na vás a platit můžete v hotovosti i kartou), platíte přiložením k prodejnímu zařízení. Při každém nákupu/dobití si můžete načíst QR kód, který vás odkáže na váš profil, kde vidíte veškeré pohyby. Zůstatek vám po OEF vrátíme na účet.

 

TOP-UP |.: 13. 7. 10:00 – 17. 7. 10:00 NON-STOP

 

TOP-UP ||.: 13. 7. 10:00 - 22:00, 14. 7. 10:00 - 00:00, 15. 7. 10:00 - 00:00, 16. 7. 10:00 - 00:00



CO S SEBOU? Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!) Pokud ji nemáte, budeme prodávat jednorázovky v Grindmarketu (tam, kde je OEF merch), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atp. radíme nechat doma.    


A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  


 

EURO PRO NAŠE SLOVENSKÉ PŘÁTELE… PLATBY V EVROPSKÉ MĚNĚ EURO: Samozřejmě, že všechny platby můžete provést v naší národní měně, české koruně. Pokud můžeme trošku poradit, určitě si neměňte větší obnosy v Praze na letišti nebo v bankách. To je prostě nejhorší deal, který můžete udělat. Lepší jsou soukromé směnárny v centrech měst nebo prostě můžete na OEF platit přímo v euro měně. 


 

GRIND MARKET |. (OEF merchandise + merch kapel najdete u hlavního vchodu): 13. 7. 16:00 - 22:00, 14. 7. 12:00 - 22:00, 15. 7. 12:00 - 22:00, 16. 7. 12:00 - 22:00


GRIND MARKET ll.: 13. 7. 12:00 - 22:00, 14. 7. 12:00 - 22:00. Stánek najdete naproti pódiu za promítárnou - bílý domek uprostřed hlediště a nebudou zde takové fronty.



KINDER GRINDER: Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku (teepee) se o vaše děti postará pár fajnových lidiček. Zahrají si společně hry, vodní válku, udělají tetovačky, masky nebo si skočí svůj první stage diving!



NAŠE PŘÁNÍ: Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme hrdí, proto vyhlašujeme nulovou toleranci pro jakékoliv projevy násilí či obtěžování!!! Užijte si OEF v klidu a míru, jak je naším zvykem a nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí. Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali navždy.



PANDEMICKÁ SITUACE: Co potřebujete, abyste mohli letos přijet na Obscene? Vůbec nic! V České republice byla zrušena veškerá covid-19 opatření, a tak konečně můžete zase přijet bez omezení. Byl zrušen zákaz vstupu cizinců i nutnost prokazovat bezinfekčnost. Nepotřebujete roušky, testy, ani elektronický příjezdový formulář.



PARKOVIŠTĚ: Festivalové parkoviště je umístěno vedle festivalového areálu Na Bojišti, od vašeho auta či stanu to je jen kousek do areálu a k centru dění - k pódiu!!! Parkoviště otevřeme společně s kempem ve středu 13. 7. 2022 v 10.00. Není možné parkoviště opakovaně opouštět a přijíždět. Přijedete, ukážete parkovací voucher či zaplatíte parkovné, OEF Crew vám pomůže najít vhodný flek, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu v neděli. DRIVE. PARK. GRIND.



POČASÍ: Samozřejmě netrpělivě sledujeme všechny dostupná hlášení o předpovědích počasí, zatím vypadá počasí solidně (ještě se vám ozveme přímo z Bojiště, tak sledujte naše sociální sítě), ale netřeba nic podceňovat, noci dokáží být v Trutnově chladné to jistě všichni známe!!!  



SKÁKÁNÍ Z PÓDIA: Přímo zbožňujeme, když se královsky bavíte, ale je nutno stanovit si jasná pravidla!!! Ke skákání je vyhrazen první metr pódia, nezdržujte se na něm déle než 5 vteřin a nepohybujte se za odposlechy a mezi členy hrající kapely, prosím!!!  



SPRCHY: Pevné sprchy (3 dámské, 3 pánské) najdete přímo v areálu vpravo při cestě k pódiu (za osmihranem). Otevřené budou nonstop.



TAXI: Do taxi go je férové taxi, které jste měli možnost vyzkoušet i minulé roky. Kontakt: + 420 777 000 010, http://www.dotaxigo.cz.



VÝKUP KELÍMKŮ: 17. 7. 08:00 - 12:00. Vykupujeme pouze kelímky, které budete je mít nahrané na čipu.


 

VIP KEMP + LOCKERBOXY + ÚSCHOVNA: 13. 7. 10:00 - 17. 7. 10:00. Důrazně vás prosíme, využívejte locker boxy a úschovnu. Nenechávejte ve svém stanu/autě nic hodnotného, ani když v něm zrovna spíte!!! Buďte ostražití!!! Doporučujeme využívat locker boxy, které jsou bezpečným úložištěm pro vaše věci. Skříňky jsou pod neustálým dohledem. Cena za pronájem 1 skříňky od středy do neděle je 500 Kč a můžete se o ni podělit s přáteli. Najdete je vedle VIP kempu (vpravo od brány z kempu do areálu). 



ZAKÁZANÉ: Žádáme vás o laskavost, nevnášejte do areálu festivalu cokoliv, co může být nebezpečné. Jedná se především o sklenice, láhve a jakékoliv jiné sklo, nebezpečné věci, výbušniny, chemikálie, jakékoliv zbraně a zvířata!!! Prosíme, nechte své zvířecí miláčky doma, na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd. a také pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!! Určitě se najde někdo, kdo se vám o ně těch pár dní postará.



ZTRÁTY A NÁLEZY: Top-up point |. (vpravo za hlavní bránou).



Děkujeme za pochopení a podporu!!! Uvidíme se za týden!!!