DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

ZMĚNA LINE-UPU NA OEF 2022!!!

Máme tady další várku kapel, které bohužel letos nemohou dorazit. Postupně budeme zveřejňovat kapely, které je nahradí.


ABU GHRAIB


Vážení, věrní, grindoví fanoušci, z důvodu porušování lidských práv a probíhajících soudních řízení se Abu Ghraib letos nebude moci zúčastnit legendárního Obscene Extreme Festivalu. Naším celoživotním snem bylo potkat se na jednom pódium s našimi idoly a také se s vámi všemi, grindovými maniaky, podělit o naši hudbu.


Tentokrát nám však tento sen unikl. Jsme nesmírně zklamáni, že na festivalu nemůžeme zahrát. To, jak jsme zdrceni se ani slovy popsat nedá. Obrovský dík patří Čurbymu za organizaci akce. Jeho nekonečná a neúnavná práce na jejím uskutečnění nemá obdoby. Stejně tak děkujeme vám všem, věrným, grindovým šílencům, za vaši neutuchající podporu a neutuchající oddanost nám a grindcoru po celém světě.


Takže tam vyražte a rozjeďte to, ať je to ten vůbec nejlepší OEF - ten předminulý rok je třeba si vynahradit, že?! A pamatujte, že VĚZNĚM JSTE JEN TEHDY, KDYŽ SE VZDÁTE!


Stay Fast, Stay Hungry, Stay Grind. - Abu Ghraib


FORGOTTEN SILENCE


FORGOTTEN SILENCE se omlouvají, ale z důvodu práce na novém albu a s tím spojené časové vytíženosti nemohou realizovat svoje již dva roky odkládané vystoupení na Obscene Extreme Festu 2022. Omlouváme se všem, kteří se na nás těšili a doufáme, že se brzo uvidíme.


PURE


Je nám to líto, ale musíme oznámit, že grindcorová banda PURE se nebude schopna zúčastnit letošního Obscene Extreme festivalu.


Nejde jen o OEF, ale v této chvíli nevíme, zda ještě tento projekt bude vůbec pokračovat, projevuje se nedostatek času ke společnému zkoušení a zároveň vleklá choroba jednoho ze členů kapely opravdu momentálně znemožňuje jakékoliv živé hraní. Takže jsme se rozhodli uložit projekt PURE k ledu a čas ukáže, co a jak. Jestli budeme pokračovat, jakým způsobem a v jaké sestavě.


Do té doby, přejeme všem zdraví, velkou porci kvalitní muziky a skvěle si užijte OEF 2022!!!


Zbyňa, Jeník, Beherit, Bilos