DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

ZMĚNA LINE-UPU NA OEF 2022!!!

Věřte nám i my si přejeme udržet každou kapelu, kterou jsme pro náš festival zabookovali, ale poslední dva roky pořádně zamíchaly kartami a i životy každého z nás... Tady jsou infa, které kapely k nám v tomto roce nedorazí... Pokusíme se je přivést v nějakém z následujících ročníků!!!


AÇÃO DIRETA




Čurby, jak se máš? Přemýšlel jsem o tom, že ti napíšu! Sledujeme tě tady u nás! Skvělé zprávy o skvělém O.E.!!!


Ano, ale bohužel v roce 2022 nemůžeme vyrazit na turné. Tady v Brazílii musíme především tvrdě pracovat a výhled na konání koncertů je pro listopad 2021 spíše nejistý. 


Čurby, potvrzujeme turné na rok 2023 a chceme s AÇÃO DIRETA dorazit na O.E. 2023! O roce 2023 informujeme naše přátele v Evropě a začínáme na tom usilovně pracovat!


Všechno nej a hodně zdraví!


Gepeto + AÇÃO DIRETA


BAIXO CALAO


Bohužel z ekonomických důvodů a kvůli všem nepříjemnostem, které COVID 19 v poslední době způsobil, BAIXO CALAO přesouvá turné do budoucna a doufáme, že brzy zahrajeme na OEF a dalších festivalech, které jsme měli domluvené na rok 2022.


Díky moc!!! Brzy na viděnou!


ENTRAILS


Je nám opravdu líto, že letos nemůžeme zahrát na OEF. Mnoho problémů, které se sešly, způsobilo, že to letos prostě nezvládneme. Doufáme, že se příští rok vrátíme a podaří se to.


Díky, ENTRAILS


FLESHGRINDER


Ahoj Čurby... Bohužel se mezitím stalo mnoho špatných věcí. Chtěl jsem ti říct, že jsme se snažili najít způsob, jak odjet, ale v Brazílii to na žádné zlepšení nevypadá... Totální nestabilita, minimálně do konce roku 2022.


Ale rádi bychom se zúčastnili třeba v roce 2023 nebo 2024!!! Jak jsem řekl, hrozně rádi bychom se Obscene zúčastnili.


Uvidíme se, příteli!!! A hodně štěstí tobě a Obscenu!!!


INFESTATION 


Pandemie před nás postavila několik velkých výzev. Avšak největší z nich byly zásadní změny v sestavě kapely. Nějakou dobu nám bude trvat, než se opět rozjedeme. Bohužel je jasné, že to nestihneme do začátku OEF 2022. S velikou lítostí oznamujeme, že se nebudeme moci zúčastnit, ale doufáme, že se na tento bláznivý festival dostaneme někdy jindy. Přejeme OEF týmu hodně štěstí při práci v těchto těžkých dobách.


KLUVIM


Kluvim se OEF 22 nezúčastní. Kapela má bohužel pauzu kvůli tvůrčím a osobním neshodám. Všichni jsme vděční za možnost zahrát si v Mekce grindcoru v ČR. Děkujeme ti, Čurby, za pozvání. Celá naše diskografie je na bandcampu zdarma.


M.O.D.


Ahoj Čurby, MOD bohužel v roce 2022 nebude hrát žádné koncerty. Doufejme, že se nám podaří něco udělat v roce 2023.


Zatím, Bruno


VOMIT REMNANTS


Snažili jsme se co nejlépe připravit na vystoupení na festivalu Obscene Extreme. Ale během těchto dvou let jsme kvůli šílenému Covidu-19 neměli žádnou zkoušku ani jsme nehráli žádný koncert. Je těžké si představit, co bude i příští měsíc.


Bohužel jsme se rozhodli zrušit naše vystoupení na festivalu Obscene Extreme, protože je těžké slíbit, že tam budeme hrát.


Moc děkujeme těm, kteří se na nás těšili. Doufáme, že si někdy budeme moci zahrát znovu, až se vše vrátí do normálu.


Mějte se.