DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TÝDEN DO OEF - ANO - DEN D, HODINA H A SEKUNDA S SE BLÍŽÍ!!! POSLEDNÍ DŮLEŽITÉ INFO JE TADY!!!

Předprodej skončil, ale lístky si můžete koupit i na místě!!! Cena vstupenky na místě je 1400 Kč za všechny 3 dny nejen hudebního šílenství Obscene Extreme festivalu. 

Pomozte nám a připravte si drobné nebo peníze na vstupenku přesně, prosím. Velmi nám to pomůže a urychlí fronty. Jednodenní vstupenky neprodáváme a předem děkujeme za podporu!!! Kapacita areálu, parkoviště a kempu je dostatečná. 


COVID OPATŘENÍ:

Těšíme se na vás a dopředu děkujeme za pochopení a pomoct se všemi nařízeními. Pořádat festival v této době je nesmírně složité a věříme že tohle chápete. My nechceme a nebudeme nikoho buzerovat, ale rádi by jsme apelovali na váš zdraví úsudek! Buďme prostě zodpovědní!!! 

 

Antigenní testy ze slin zdarma!!!

 

Certifikované antigenní testy ze slin zdarma v Trutnově na Svatojánském náměstí (vedle restaurace Jednička). Pokud jste nebyli testováni za posledních 7 dnů a máte platné české pojištění tak je váš test zdarma! 

Pokud osoba není schopna prokázat se platným českým pojištěním, nebo byla na antigenním testu v jakémkoliv odběrovém místě ve lhůtě kratším než 7 dní, potom je test zpoplatněn částkou 200,- kč.

Odběrné místo vám vydá oficiální certifikát (v českém jazyce v ceně testu), který je akceptován v restauracích, hotelích a kulturních akcích.

 

Středa, Čtvrtek, Pátek otevřeno – od 07.00 do 20.00, Sobota otevřeno – od 09.00 do 18.00



OEF TEENAGER PASS:

Vstupenka, kterou dostane každý návštěvník od 14. roku do dne, kdy je dotyčnému 19 let, za zvýhodněnou cenu 400 Kč. Rezervovat si ho můžete na e-mailu contact@obsceneextreme.cz. Tyto vstupenky se prodávají jen na místě oproti předložení dokladu (pas nebo občanský průkaz).  

 

KINDER GRINDER:
Děti do 14 let mají vstup zdarma. V dětském koutku letos bohužel nebudeme mít asi hlídání, ale i přesto můžete s dětmi do teepee zajít. 

 

Držitele průkazu ZTP a ZTP/P u nás mají 50% slevu na lístek. Připravte si občanky a drobné, prosím!    

 

Žádáme Vás o laskavost, nevnášejte do areálu festivalu cokoliv, co může být nebezpečné. Jedná se především o sklenice, láhve a jakékoliv jiné sklo, nebezpečné věci, výbušniny, chemikálie, jakékoliv zbraně a zvířata!!! Prosíme, nechte své zvířecí miláčky doma... na festivalu je příliš mnoho lidí, hluku atd… Pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata.

 

Děkujeme za pochopení a podporu!!!  

 

OTEVÍRACÍ HODINY:

http://obsceneextreme.cz/cs/info

 

PROGRAM: 

www.obsceneextreme.cz/cs/program

 

MAPY:

www.obsceneextreme.cz/cs/mapy

 

DOPRAVA: 

www.obsceneextreme.cz/cs/doprava

 

SPRCHY:

Pevné sprchy (3 dámské, 3 pánské) najdete přímo v areálu vpravo při cestě k pódiu (za osmihranem). Otevřené budou nonstop.

 

CASHLESS, TOP-UP MÍSTO + DOBÍJENÍ TELEFONŮ:

Dobíjecí místo, kde si můžete nabít čip na vašem náramku a během festivalu jím nakupujete jídlo a pití. Top-up místa můžete využít i v případě, že potřebujete dobít telefon/fotoaparát/powerbanku (zdarma).

 

http://obsceneextreme.cz/cs/a/2076/novinky,rychle-a-jednoduche-placeni-s-cashless-systemem

 

PARKOVIŠTĚ:

Parkoviště přímo navazuje na festivalový areál Na bojišti, takže k centru dění, k pódiu to máte od auta a stanu jen kousek. Kempovat můžete přímo vedle svého auta. 

 

Parkoviště stojí 300,- Kč za auto, a to po celou dobu trvání festivalu. Parkoviště otevřeme společně s kempem ve čtvrtek 15. 7. 2021 ve 12.00 a bude otevřeno do pondělí 19. 7. 2021 do 10.00. 

 

Parkoviště není možné opakovaně opouštět, přijíždět a odjíždět. Přijedete, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu. 

 

Parkovat samozřejmě můžete i v přilehlých ulicích, ale prosíme opravdu o inteligentní parkování s ohledem na domácí a také prosíme, aby jste nestavěli své stany u benzínových pump či u zahrádkářské kolonie!!! 

 

ÚSCHOVNA:

Úschovnu věcí společně s nabíjením telefonů najdete na TOP-UP místě.

 

POČASÍ:

Samozřejmě netrpělivě sledujeme všechny dostupná hlášení o předpovědích počasí, zatím vypadá počasí solidně (ještě se vám ozveme přímo z Bojiště, tak sledujte naše sociální sítě), ale netřeba nic podceňovat, noci dokáží být v Trutnově chladné to jistě všichni známe!!!  

 

EURO PRO NAŠE SLOVENSKÉ PŘÁTELE… PLATBY V EVROPSKÉ MĚNĚ EURO:  

Samozřejmě, že všechny platby můžete provést v naší národní měně, české koruně. Pokud můžeme trošku poradit, určitě si neměňte větší obnosy v Praze na letišti nebo v bankách. To je prostě nejhorší deal, který můžete udělat. Lepší jsou soukromé směnárny v centrech měst nebo prostě můžete na OEF platit přímo v euro měně. 

 

SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: 

Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem!!! Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věc!!! Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!!

 

CO S SEBOU? 

Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!) Pokud ji nemáte, budeme prodávat jednorázovky v Grindmarketu (tam, kde je OEF merch), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atp. radíme nechat doma.    

 

A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  


Uvidíme se za týden!!!