DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Němečtí death metaloví titáni ENDSEEKER rozdrtí pódium OEF!!!

Jsme nadšeni, že ENDSEEKER přijedou zahrát své vražedné skladby ze svého třetího alba "Mount Carcass" vydaného v dubnu 2021 u Metal Blade Records. 

Toto hamburské kvinteto bylo založeno v roce 2014, aby se rychle dostalo do prvotřídní death metalové ligy prostřednictvím intenzivních koncertních aktivit hned po jejich debutovém albu "Flesh Hammer Prophecy" z roku 2017. Jejich převzaté skladby "Supposed to Rot" (Entombed) a "Powder Burns" (Bolt Thrower) byly poctou jejich inspiracím a ukázaly, co jejich hudba přinese. Směs brutality, melodie a švédského kytarového zvuku se stala jejich ochrannou známkou, která je dostala pod křídla Metal Blade Records pro jejich druhé album "The Harvest".


Jejich nové album "Mount Carcass" přichází s masivním švédským death metalovým kytarovým zvukem, který připomene fenomenální album "Death Metal" od Dismember. ENDSEEKER ale svou muziku okořenili řadou chytlavých melodických linek, komplexní rytmikou a zvukem bicích, čímž si našli svůj vlastní zvuk a styl. Připravte se na roztrhání - moshpit OEF bude rozdrcen na kousky!!!