DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OBSCENE EXTREME 2020 přesouváme na červenec 2021!!!

Obavy posledních dní se, čertužel, naplnily a my musíme oznámit to, co mnozí z vás již možná očekávají. Přestože i pro nás samotné je to stále těžko uvěřitelné, tak letos se v tradičním červencovém termínu na Bojišti neuvidíme.

Vzhledem k všeobecně známým okolnostem kolem nás, jsme nuceni OBSCENE EXTREME 2020 přesunout do roku 2021. Tuto zprávu nikdo z nás číst nechce, ale i my, i když se s tím sami těžko smiřujeme, to považujeme za jediné možné řešení v této situaci.



Nejdůležitější informace pro naše rozhodnutí přišla od samotných kapel, které máme pro OEF 2020 domluvené, většina z nich už ruší svá turné, anebo nemohou ze svých zemí vůbec vycestovat po dobu několika měsíců (například Austrálie), proto nás sami prosí, zda můžeme celý festival přesunout na rok 2021. Tahle informace je pro nás, společně se stále uzavřenými hranicemi, ta nejpodstatnější... Nechceme dělat osekanou verzi, nebo verzi bez našich zahraničních fanoušků. Jaký by to byl OEF, kdybyste se nemohli potkat s maniaky z celého světa? To by šlo naprosto proti celému konceptu Obscene Extreme festivalu, tak jak ho všichni společně budujeme od roku 1999.

Jak pro nás, tak i mnohé z vás je to velmi komplikované období, přes které se budeme snažit všichni rychle dostat a pevně věříme, že se s vámi všemi potkáme ve zdraví a pohodě na Bojišti v následujícím roce.

Jak už jsme avizovali, velice nám pomůžete, pokud si necháte vstupenku z tohoto roku a využijete ji příští rok! A jak to s těmi vstupenkami bude? Pokud máte tištěnou vstupenku, přijďte s ní příští rok na Bojiště. Vstupenky vyměňovat nebudeme. Vouchery pro VIP kemp, parkoviště a lockerboxy také zůstávají v platnosti pro příští rok. Vouchery (elektronické vstupenky) vám během pár týdnů pošleme nové na vaše emaily. Pokud si vstupenku nebo vouchery nechat nemůžete a chcete je vrátit, napište nám na email bližší informace: kde jste vstupenku koupili, za kolik jste ji koupili a vaše číslo účtu. Pokusíme se vaši žádost vyřešit co nejdříve. Hotely a penziony si zkuste přebookovat.


Náš plán pro OEF 2021 je zcela jasný - pokusíme se udržet maximální počet kapel z tohoto roku a v případě největší nouze řešit adekvátní náhrady!!! Většina kapel nám již potvrdila účast v roce 2021, ale přesnější informace vám dáme během několika následujících týdnů.

Pečlivě si poznamenejte toto datum na příští rok:
OBSCENE EXTREME 2021
14. - 18. července 2021
Trutnov - Na Bojišti

Zkuste se o sebe a své blízké postarat, jak nejlépe umíte a my vás všechny velice rádi uvidíme na Bojišti v roce 2021!!!

Stay Home! Stay Safe! Stay Obscene!

Obscene Extreme crew