DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Charita

Charita pro Lékaře bez hranic je součástí Obscene Extreme od roku 2012 a společně jsme darovali 1.479.978 Kč!!!


CANNIBAL CORPSE + LÉKAŘI BEZ HRANIC = ANO!!!

Další rok Obscene Extreme znamená další rok podpory pro organizaci Lékařů bez hranic. Pokračujeme v podpoře našich velkých oblíbenců!!! Tento rok se nám podařilo pro naši charitativní akci domluvit spolupráci s americkou legendou CANNIBAL CORPSE. Věřte tomu nebo ne, ale tahle spolupráce byla domluvena během 5 minut!!!

Samozřejmě máme obrovskou radost a opět připravíme limitovanou edici 200 kusů triček s motivem od španělského mistra Luise Sendóna. 



Luis Sendón o svém motivu pro Lékaře bez hranic: 

„Každoročně OEF připravuje triko, aby se získaly prostředky pro Lékaře bez hranic. Design se vždy inspiruje jedním z headlinerů festivalu a letos je řada na Cannibal Corpse. Je skvělé, že máme tento design, protože jsem velkým fanouškem obalů, které pro kapelu dělá Vince Locke a moc se mi líbila myšlenka, že se tato estetika promísí se symbolikou Obscene Extreme. Doufám, že se Vám bude líbit!“ 

 

   

Opět budete mít možnost poznat členy pražské organizace LÉKAŘŮ BEZ HRANIC z očí do očí!!! Je skvělé, že jejich nabitý program jim dovolí přijet opět k nám na festival a budou se prezentovat ve svém propagačním stánku. Každý rok si OEF užijí naplno tak jako my všichni!!! Takže za nimi určitě zajděte na pokec a získání aktuálních informací!!! I ředitel pražské pobočky Pavel Gruber si dokonce minulý rok odvážně postavil svůj stan Na Bojišti a užil si tak atmosféru celého festivalu na max. Je to náš člověk!!! 

 

CANNIBAL CORPSE se samozřejmě vzdávají honoráře a OBSCENE EXTREME FESTIVAL zaplatí jak nákup triček, tak i jejich potisk. 

 

POZOR, POZOR! Charitativní trička se tento rok budou prodávat pouze v nově zřízeném stánku GRIND MARKET ll. (za promítárnou-bílý domek uprostřed hlediště).


PS: Za sedm let naší charitativní akce jsme Lékařům bez hranic dosud předali úžasných 745.502 Kč. Děkujeme!!!