DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

TÝDEN DO OEF - ANO - DEN D, HODINA H A SEKUNDA S SE BLÍŽÍ!!! POSLEDNÍ DŮLEŽITÉ INFO!!!

Předprodej skončil, ale festivalový areál Na Bojišti pojme až 20.000 lidí, takže lístky si můžete koupit i na místě!!! Cena vstupenky na místě je 2.200,- Kč za všechny 4 dny nejen hudebního šílenství Obscene Extreme festivalu. Pomozte nám a připravte si drobné nebo peníze přesně na vstupenku, prosím. Velmi nám to pomůže a urychlí fronty.

Jednodenní VSTUPENKY na středu, čtvrtek a pátek neprodáváme! Jednodenní lístek na sobotu budeme prodávat jen na místě u vstupu do festivalového areálu za 1500 Kč. 



Rezervace míst ve VIP KEMPU, PARKOVÁNÍ a LOCKERBOXŮ byli ukončeny, ale stále máme dostatek volných míst i šatních skříněk. Za VIP KEMP, PARKOVIŠTĚ a LOCKERBOXY můžete zaplatit přímo na místě až do naplnění kapacity.


OEF TEENAGER PASS je vstupenka, kterou dostane každý návštěvník od 14-tého roku narození do dne, kdy je dotyčnému 19 let, za zvýhodněnou cenu 500,- CZK (0 - 14 let mají děti vstup na OEF stále zdarma). Držitele průkazu ZTP a ZTP/P u nás mají 50% slevu na lístek. Připravte si občanky a drobné, prosím!    


Žádáme Vás o laskavost, nepřinášet do areálu festivalu cokoliv, co může být nebezpečné. Jedná se především o sklenice, láhve a jakékoliv jiné sklo, nebezpečné věci, výbušniny, chemikálie, jakékoliv zbraně a zvířata!!! Prosíme, nechte své zvířecí miláčky doma... na festu je příliš mnoho lidí, hluku atd… Pro bezpečnost všech maniaků je třeba udělat maximum, a proto máme přísný zákaz vpouštět do areálu zvířata!!!


Děkujeme za pochopení a podporu!!!  


INFO: 

www.obsceneextreme.cz/cs/info


PROGRAM: 

www.obsceneextreme.cz/cs/program


MAPY:

www.obsceneextreme.cz/cs/mapy


DOPRAVA: 

www.obsceneextreme.cz/cs/doprava


TAXI: 

Férové taxi, které jste měli možnost vyzkoušet i minulé roky. Do Taxi Go, www.dotaxigo.cz, telefon 777 00 00 10 


Po Trutnově je to 69,- Kč, Dolce 89,- Kč, mimo Trutnov 20,-/km a 10,-/min. čekačka. 


EURO PRO NAŠE SLOVENSKÉ PŘÁTELE - PLATBY V EVROPSKÉ MĚNĚ EURO:  

Samozřejmě, že všechny platby můžete provést v naší národní měně, české koruně. Pokud můžeme trošku poradit, určitě si neměňte větší obnosy v Praze na letišti nebo v bankách. To je prostě nejhorší deal, který můžete udělat. Lepší jsou soukromé směnárny v centrech měst nebo prostě můžete na OEF platit přímo v euro měně. Od minulého roku nám euro oproti české koruně mírně spadlo (skončily intervence České národní banky), takže vše je o pár desítek centů dražší. Stále se snažíme udržet férovou cenu za vše kolem OEF, ale čertužel, propad eura musíme zahrnout do cen. Děkujeme za pochopení.  


SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: 

Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem!!! Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí!!! Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!!


CO S SEBOU? 

Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte, prosím, připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno tak i deštivo.  Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!!) Pokud ji nemáte, budeme prodávat jednorázovky v Grindmarketu (tam, kde je OEF merch), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atp. radíme nechat doma.    


A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  


Přejeme šťastnou cestu a uvidíme se už brzy!!!