DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

BUĎTE READY!!! ANO, BUĎTE PŘIPRAVENI - DEN D, HODINA H A SEKUNDA S SE BLÍŽÍ!!! LÍSTKY NA MÍSTĚ??? ŽÁDNÝ PROBLÉM!!!

Připravte se – brzy to vypukne!!! Předprodej skončil, ale festivalový areál Na Bojišti pojme až 20.000 lidí, takže lístky si můžete koupit i na místě!!! Stejně tak kapacita parkoviště a kempu je více než dostatečná. 

Vstupenka jako festivalová permanentka na středu, čtvrtek, pátek a sobotu stojí 2000,- Kč (pokud můžeme poprosit o spolupráci tak mějte nachystané peníze za vstupenku přesně). Budeme prodávat i vstupenky pouze na sobotu za 1300,- Kč. 

Jednodenní vstupenky na středu, čtvrtek a pátek neprodáváme! Jako bonus dostanete festivalové CD a program - festivalovou brožuru.  

Děkujeme za pochopení a podporu!!!  

OTEVÍRACÍ HODINY:
www.obsceneextreme.cz/cs/info

PROGRAM: 
Středa 12.00 – 02.00, Čtvrtek 10.00 - 04.00, Pátek 10.00 - 03.00, Sobota 08.00 - 03.00 
www.obsceneextreme.cz/cs/program


MÍSTO: 

Festivalový areál Na Bojišti
Královedvorská ulice
541 01 
Trutnov
Česká republika 

Festivalový areál se nachází na cestě, která vede na Hradec Králové!!! Z Hradce Králové přijedete do Trutnova a po pravé straně máte areál, všechny ostatní směry stačí následovat ukazatele Hradec Králové a k Bojišti přijedete z druhé strany. 

Pro milovníky GPS a věčně ztracené a bloudící - tady jsou nějaké polohy: 

Hlavní brána:
Festivalový areál Na Bojišti
Královedvorská ulice 90
541 01 Trutnov
Česká republika 

GPS: Loc: 50°33'10.546"N, 15°54'20.602"E 

Vjezd na parkoviště: 
Je asi o 300 metrů dál na stejné straně silnice, jako je Bojiště. Najedete na polní cestu a dáte se doleva, kde už potkáte OEF crew. 


GPS pro vjezd na parkoviště: Loc: +50° 32' 56.64", +15° 54' 33.94" ¨

SPOJE: 
VLAKEM/AUTOBUSEM 

Klikněte prosím na tuto stránku, kde získáte kompletní a zcela aktuální informace o vlakovém či autobusovém spojení z místa vašeho odjezdu do Trutnova - www.jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/

V Trutnově jsou jak autobusové tak i vlakové nádraží vedle sebe, vydejte se směrem na centrum a skrz Krakonošovo náměstí pokračujte dále na Bojiště, jde tak o 2 kilometry příjemné procházky... 

PARKOVIŠTĚ: 
Festivalové parkoviště přímo navazuje na festivalový areál, od vašeho auta či stanu to je jen kousek do areálu a k centru dění, k pódiu!!! 

Parkoviště stojí 300,- Kč na jedno auto (400 Kč dodávka) a to po celou dobu trvání festivalu... Možná se ptáte, proč za parkoviště vybírat peníze? Samozřejmě proto, že nás pronájem dalšího místa vedle areálu stojí další (nemalé) peníze, plus samozřejmě platíme OEF crew, kteří Vám s parkováním pomohou a budeme rádi, když nám finančně pomůžete. Parkoviště otevřeme společně s kempem v úterý 17.7.2018 ve 13.00. Cena za parkování platí po celou dobu trvání festivalu, do neděle 22.7.2018 12.00!!! 

Není možné parkoviště opakovaně opouštět a přijíždět. Přijedete, ukážete parkovací voucher či zaplatíte parkovné, OEF Crew Vám pomůže najít vhodný flek, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu v neděli. 

Pokud už máte parkovací voucher tak se jím prokažte společně s vaším občanským průkazem. V blízkosti festivalového areálu bude k dispozici kemp, kde budete moci stanovat vedle svého auta!!! 

ÚSCHOVNA:  
Úschovna věcí, nabíjení fotoaparátů a mobilů (zdarma). 

18.7.2018 10.00 – 22.7.2018 10.00 

TAXI: 
Férové taxi, které jste měli možnost vyzkoušet minulý rok.  

Do Taxi Go - www.dotaxigo.cz

Telefon: 777 00 00 10 

Po Trutnově je to 79,- Kč, mimo Trutnov 20,-/km a 10,-/min. čekačka. 

POČASÍ:
Samozřejmě netrpělivě sledujeme všechna dostupná hlášení o předpovědích počasí, zatím vypadá počasí solidně (ještě se vám ozveme přímo z Bojiště tak sledujte naše sociální sítě), ale netřeba nic podceňovat, noci dokáží být v Trutnově chladné to jistě všichni známe!!!  

SLUŠNOST PŘEDEVŠÍM: 
Obscene Extreme má pověst jednoho z nejpřátelštějších festivalů a na to jsme pořádně hrdí, proto vyhlašujeme NULOVOU TOLERANCI pro jakékoliv projevy násilí či obtěžování!!! Užijte si náš festival v klidu a míru, jak je naším zvykem!!! Nezapomeňte, že být v pohodě s místními je pro nás základní věcí!!! Trutnov je náš domov a rádi bychom zde zůstali i nadále!!! 

CO S SEBOU? 
Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte prosím připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno tak i deštivo. Radíme vzít si občanku, průkaz pojištěnce (hlavně skokani!!!), hygienické potřeby, pláštěnku (skvělý vynález!!! Pokud ji nemáte, budeme prodávat jednorázovky v Grindmarketu (tam kde je OEF merch), toaleťák, sluneční brýle, opalovací krém, stan, spacák. Šperky, drahé foťáky, kamery atp. radíme nechat doma.    

A jedete na OBSCENE EXTREME, takže se určitě bude hodit i pěkná maska!!!  

Přejeme šťastnou cestu a uvidíme se už brzy!!!