DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

DRTÍCÍ NÁRAZ SMRTÍCÍHO JÁDRA!!! CRUSHER!!!

Bohužel jsme nuceni ohlásit další změnu, snad poslední, v programu. Na středečním BACK TO 1999 PARTY nevystoupí avizovaní INGROWING!!! Vztahy v kapelách jsou křehké a jejich rozkol postihnul i tyto veterány!!!


My ovšem neleníme a máme pro Vás jiné dlouholeté bardy, kteří už drtili na prvním ročníku OEF a stále, byť s malýma přestávkáma, hrají dodnes, CRUSHER!!! Tito podkrkonošští drtiči smrtícího kovu existují už od roku 1991!!! Po několika demech vydali v roce 1996 asi jejich nevíce ceněné album „Daymares“, které získalo skvělé recenze po celém světě. Díky tomu a pověsti skvělé živé kapely, se CRUSHER dostávají na různá turné po boku velkých jmen, jako jsou Vader, Krabathor nebo Dead Infection a taky odehrávají show po celé evropě s Nyctphobic, Napalm Death nebo Nasum!!!

CRUSHER si prošel poměrně velkými změnami v sestavě, ale kluci pořád drtí ten svůj grindem načichlý Death Metal, který můžem slyšet na zatím jejich poslední desce „From The Core“!!! To že Death is not Dead Vám CRUSHER předvedou na prknech OEF 2018!!!