DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Už jen týden... JEDEN TÝDEN do Obscene Extreme 2024!!!

Už se to blíží, a tak si pojďme připomenout ty nejdůležitější informace týkající se OEF 2024.

Předprodej: Vstupenky v předprodeji můžete koupit do zítra. Předprodej ukončíme ve čtvrtek 27. 6. ve 23:59. Objednávejte tady: https://tickets.obsceneextreme.cz. Stejně tak vouchery pro VIP KEMP nebo parkování.


Vstupenky na místě: Lístky budou k dispozici i na místě!!! Festivalový areál Na Bojišti pojme až 15.000 lidí, takže lístky si můžete koupit i na místě!!! Cena vstupenky na místě bude 4.500,- Kč za všechny 4 dny nejen hudebního šílenství Obscene Extreme festivalu. Pomozte nám a připravte si drobné nebo peníze na vstupenku přesně, prosím. Velmi nám to pomůže a urychlí fronty. 


Jednodenní vstupenky: Jednodenní vstupenky neprodáváme. Areál je otevřený po celou dobu festivalu a my ho nechceme každý den na noc zavírat. Náklady na festival jsou vysoké, stále rostou a my jsme schopni OEF uspořádat jen díky vám. I přesto se snažíme Obscene Extreme dělat za přijatelné peníze, nepředražovat OEF merch, pivo atd. Některé služby, které se jinde běžně platí, nabízíme zdarma (kemp, sprchy, dobíjení telefonů, dětský koutek atd.). A to vše bez sponzorů nebo podpory města, kraje či státu. Věříme, že tohle všechno chápete a je jen na vás, jestli nás podpoříte. DĚKUJEME!!! IN FANS WE TRUST!!!


Kemp a parkoviště: Kapacita parkoviště a kempu je dostatečná. Parkovat můžete vedle svého stanu. Není možné parkoviště opakovaně opouštět a přijíždět. Přijedete, ukážete parkovací voucher či zaplatíte parkovné, OEF crew vám pomůžou najít vhodný flek, zastavíte, zatáhnete ruční brzdu a odjíždíte až po skončení festivalu v neděli. DRIVE. PARK. GRIND.


Úschovna: Důrazně vás prosíme, využívejte úschovnu nebo locker boxy. Nenechávejte ve svém stanu/autě nic hodnotného, ani když v něm zrovna spíte a buďte ostražití!!! 


Cashless: Máte koupenou vstupenku? Dobijte si čip předem, ať nemusíte čekat ve frontách. Klikněte na tento odkaz https://my.flyn.cz/oef-2024/ticket/, zadejte číslo vstupenky a částku, kterou chcete nabít. 


Spolujízda: Zkuste přidat příspěvek do této skupiny nebo na událost. Třeba najdete někoho, kdo jede stejným směrem: https://www.facebook.com/groups/ridesharetoobsceneextremeandback.


Počasí: Je jasné, že na festu strávíte 3-4 dny, tak buďte prosím připraveni na vše. Určitě se vyplatí vzít si vybavení pro obě varianty, jak na slunečno, tak i deštivo. Nezapomeňte na teplé oblečení, noci v Trutnově bývají chladné.


Taxi: Férové taxi Do Taxi Go - www.dotaxigo.cz, telefon: 777 00 00 10.

 

Aplikace: Apple: https://apps.apple.com/us/app/lineup-creator/id6499340270, Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hutnikau.lineup


Otevírací hodiny: www.obsceneextreme.cz/cs/info 


Program: https://obsceneextreme.cz/cs/program


FAQ: https://obsceneextreme.cz/cs/faq


Uvidíme se brzy!!!