• TWISTED TRUTH

TWISTED TRUTH Czech Republic

TWISTED TRUTH - People To Dust

Info


Jsme nadšeni, že můžeme ohlásit jeden ze speciálních návratů na prkna OEF!!! Originální české grindcorové veterány, TWISTED TRUTH!!! Tato banda, založena v roce 1993 na troskách kapely Century Of Death, od svých počátků přísahala na hlučný grindcore a s velkou vervou je prezentovala na rozličných podiích undergroundové mapy. Tam taky zanechala otisky svých demáčů a různých splitů a dalších nahrávek, které vyšly po celém grindcorovém světě, z kterých vzpomeňme na split s brazilskými ROT, nebo na demo „You Makes me a Cow“, které je opravdová grindová jízda.

TWISTED TRUTH taky prošli různými změnami sestavy a rozpady a podle jejich vlastních slov je tento speciální návrat na prkna OEF, kde budou potřetí za svou kariéru, jejich derniérou!!! A pokud ještě kytarista vystupuje ve warpaintu, s ponožkou uvázanou na krku kytary a během coveru od IMPETIGO poskakuje po jedné noze pozpátku, tak jako v roce 1998, pak se máme na co těšit!!!

Bio

Písničková kapela TWISTED TRUTH vznikla v roce 1993 z trosek seskupení CENTURY OF DEATH,které fungovalo od roku 1986.Po letech fungování rozpad a zakládání rodin, stavění domů a vychovávání dětí. Zhruba za deset let, je třeba ukázat mladým sokolíkům zač je toho GRIND a TWISTED TRUTH se znovu formuje do sestavy nejskvělejší!!!

Také opět započal infernální masakr zvaný NÓBL MEJDLO,které navázalo na tradici, která před 10ti lety skoro zanikla, kde se ve sledu různých kapel představují různé žánry tvrdé muziky a pojetí metalu, core, punku a a a a a a a...! Po řadě splitek i samostatných demo jak kazet tak sedmipalců je zatím posledním počinem 7"ep s názvem THE PILE OF SCRAWL vydaný u španělských crush the silence v roce 2010...na jeho nástupci se pracuje a nový matroš by snad již příští rok měl spatřiti tmu dnešního světa...


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Greenhorn Games
2012 The pile of scrawl EP
2008 Return of old people CD
2005 Cult of forest workers CD
2000 Dance with vakuum CD
1999 Rot / twisted truth - Split 7" EP, LP
1998 Tumour/twisted truth split MC (TAPE)
1998 Master of pub
1997 You makes me a cow?! DEMO
1997 Senseless/twisted truth split MC (TAPE)
1996 Social deformity/twisted truth split MC (TAPE)
1996 Delight from nothing DEMO
1994 Slaves of life DEMO
1994 Gorilla girl/twisted truth split MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.