• THE PUBLIC

THE PUBLIC Slovakia

THE PUBLIC - Kosti

Info


Jedna z mála kapel od našich východních sousedů, která na OEF ještě nikdy nehrála!!! Hardcoreové inferno z Kysúc, THE PUBLIC!!! Nadupaná muzika od skvělých muzikantů, s neméně skvělými texty, na nás útočí už od roku 1995, kdy trojice Ozón, Horák a Giňo dali THE PUBLIC dohromady. Jejich „organizovaný chaos“ je zaznamenán v drážkách několika alb, různých EP-ček a kazet tak, jak se na správnou DIY hardcore kapelu patří!!! Do dnešních dní hraje THE PUBLIC ve stejné trojici, jen občas někdo přibude nebo ubude.

Stejně je to s živým hraním, kdy ho je jednou moc a podruhé málo, ale THE PUBLIC platí za výbornou živou kapelu s neuvěřitelnou energií a rozhodně Vám rozkope sandál!!! My je s radostí vítáme na prknech OEF a doufáme, že do doby OEF 2019 budou už mít venku jejich nové album, které by mělo v roce 2019 vyjít!!! Nechme THE PUBLIC mluvit řečí jejich hardcoreových pěstí!!!

Bio

THE PUBLIC vznikol v roku 1995 a v rovnakej zostave existuje dodnes. Z času na čas sa zostava rozšírila o nejakého ďalšieho člena, aj posledné dva roky máme ešte jedného gitaristu. Po vydaní splitu so SEE YOU IN HELL mala kapelu pár rokov pauzu a v tej dobe všetci členovia boli v kapele SUPERAPES, s ktorou vydali jedno LP. V roku 2009 sa kapela opäť obnovila. Budúci rok chy


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2019 tba LP LP
2016 No Grave Is Deep Enough LP LP
2003 split w/SE YOU IN HELL
2000 Another Day In Paradise LP LP
1999 Caged Conscience 7"/MC MC (TAPE)
1998 split w/MENTALLY PARASITES

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.