• PUTRID OFFAL

PUTRID OFFAL France

PUTRID OFFAL - Suffering

Info

Posledních pár let (či měsíců) je ve znamení „backfromthedead“ kapel. Vsadím se, že během chvilky budete schopni vyjmenovat tolik kapel, že Vám na to nebudou stačit prsty na rukou. Jednou z dalších kapel, která stála u vzniku grindcore scény (speciálně ve Francii) jsou PUTRID OFFAL.

 

Historie v kostce: Demo v r. 1991, split LP a EP a v polovině 90. let konec. Nový začátek se datuje rokem 2013, nový singl, kompilace a v letošním roce po dvou desítkách let od vzniku konečně debutní album! Nekompromisní brutální goregrind v podání veteránů scény. Na OEF 2015!

Bio

Putrid Offal was an early Death Metal / Grindcore band from Northern France that existed from 1990 to 1995.

 

The band had many similarities in style with Supuration, sometimes even quite “borrowing” Supuration songs and giving them a new grinding approach such as on the one featured here that will remind Supuration fans the “Sultry obsession” MCD a lot.

 

The band started to slowly evolve into a cold industrial Death Metal outfit on their latest demo, before changing name to M.Pheral (early material of the new band can be found on Putrid Offal’s last demo).

 

Last line-up:

 

Frédéric Houriez - bass (M.Pheral)

Franck Peiffer - guitars and vocals (M.Pheral)

Phil Reinhalter- guitars (Division Alpha)

Jean Marie M- Drums

 

Previous members:

 

Ludovic Loez - drums (Supuration, S.U.P, M.Pheral)

Boris Reisdorf - drums


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Premature Necropsy Compilation
2015 Mature Necropsy Full-length
2014 Suffering EP
1994 Promo 94 DEMO
1992 Obscurum per Obscurius Split
1991 Unformed DEMO
1991 At the Sight of the Foul Offal... / Untitled Split
1991 Infernal Disgust / Premature Necropsy Split

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.