• PRŮMYSLOVÁ SMRT

PRŮMYSLOVÁ SMRT Czech Republic

PRŮMYSLOVÁ SMRT - Armagedon

Info


Jednou z posledních tuzemských kapel, které vystoupí na letošním Obscene Extreme Festivalu 2016, jsou jihlavsko-brněnští fastcore/grind maniaci PRŮMYSLOVÁ SMRT aka PRŮMYSLOVKA. V loňském roce jim vyšlo v podzemních kruzích vřele přijaté samostatné album s názvem „Invaze změn“, které rozsekalo mnoho nepřipravených posluchačských uší.  

Zasvěcení vědí, že takhle smečka fungující již od roku 2003 se v posledních letech stala stabilní součástí místní fastcore/grind scény a zařadila se tak po boku svých známějších kolegů jako jsou např. GRIDE, LAHAR nebo LYCANTHROPHY!!!

Bio

Průmyslová smrt vznikla v létě roku 2003 jako trio (Johan, Frišta, Štěpán) s myšlenkou hrát poctivej ,,sudetoněmeckej fekal hardcore prasopal,,! Jednou zavítal na zkušebnu náš kámoš Mičl a zkusil něco řvát do mikrofonu a nám bylo jasný, že tohle je novej křikloun do našeho bandu! První vály vznikají v duchu nasranýho hardcore/punku se sociálně politickýma textama. První koncerty, první CD a pár splitů s našima kámošema ze spřátelených band, vyústilo po čase odchodem  basáka Štěpána do další rozjetý bandy ,,Mimoritmus,, a k nám se přidává za basou Peťák,kterej už drhne kejtru v HC bandě,,Flying Shits,, společně s Johanem a Mičlem. Začínáme pomalu zrychlovat a přitvrzovat, odehráváme koncerty už mimo region Jihlavy, jedeme první samostatné tour po Německu,druhé vede přes Francii, Belgii a Holandsko a o rok později s našema kámošema ,Human Steak projíždíme Německo, Francii a Španělsko a v roce 2007 nám vychází náš první Ep vinyl  společně s drtičema ,,KobraXI,,!  

V roce 2008 nahráváme materiál pro split LP s anglickou smečkou,, Valhalla Pacifists,, (vydáno na Dead Heroes rec.) ,kde opět zrychlujeme a už drhneme celkem solidní fastcore! Dost hrajeme a máme tu čest 2x vyjet na europe tour s ,,Lycanthrophy,,,kde s nima projíždíme Chorvatsko, Itálii, Německo, Francii, Španělsko, Portugalsko, Anglii a Belgii - nehorázná prdel, super koncerty, skvělý lidi, nejlepší zážitky!! Po splitu s Rapsöd se chystáme nahrát první samostatnou desku. Je nahráno, ale deska vychází po určitých nesnázích až v roce 2015, do té doby hrajeme převážně jen po ČR a valíme i na super festivalech jako je Pallasit, Play Fast or Dont, Mrkvan, Cultburger ,Fluff, Branišovice,…Nově máme na kontě nedávno vydané Ep s ,,The Tchendos,, a spoustu skvělých akcí a koncertů před s sebou…

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Invaze změn LP LP
2015 PS/The Tchendos split EP EP
2011 PS/Rapsöd split EP EP
2008 PS/Valhalla Pacifists split LP LP
2007 PS/Kobra XI split EP EP
2006 PS/Social Chaos split CD CD
2005 PS/Dobroničanka split MC MC (TAPE)
2005 PS/Lobotomia split MC MC (TAPE)
2005 PS/Re-intoxication split MC MC (TAPE)
2004 Průmyslová smrt s/t CD
2004 Live MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.