• LIVET SOM INSATS

LIVET SOM INSATS Sweden

LIVET SOM INSATS - Tack Fer Ingenting

Info


Švédští LIVET SOM INSATS by se mohli stát dalším černým koněm letošního Obscene Extreme Festivalu. Tentokrát by měli zpozornět grind maniaci! Jak už je známo, severské země (Švédsko obzvlášťě) jsou grindu zaslíbené. Pokud ale grind opepříte punkovým přístupem a neotřelými nápady …  

LIVET SOM INSATS by mohli vyprávět. Jejich nahrávky vycházejí většinou jako splity s crust / d-beat kolegy a pokud máte rádi NASUM či ROTTEN SOUND … Věřte našim tipům! Tohle bude bomba!!!

Bio

Livet Som Insats was blasted together in 2009, with K.J on guitar&vox, Patrik on bass&vox and Hårda Tord on drums.Their first force-feeding opinions were recorded in 2010 as a promo, later released on cassette as Första Insatsen 2011. 

The following year their first self titled album was released on Addiction To War records, followed up by some splits with various bands as PP7 Gaftzeb, Anger Burning and Raw Hate. Due to various reasons Patrik left the band in 2015, but Livet Som Insats grinds on and their second album is expected soon! 

Members: 
Hårda Tord: Drums 
K.J: Guitar and vocals  

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2016 Check your Grind
2014 PP7 Gaftzeb split 12
2013 Anger Burning 7” split
2012 S/T album
2011 Raw Hate split 10”
2011 Forsta Insatsen Tape
2010 Promo CD-R

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.