• KOVAA RASVAA

KOVAA RASVAA Finland

KOVAA RASVAA - Tosipimea

Info


Tak tahle smečka zahřeje u srdíčka všechny návštěvníky Obscene Extreme Festivalu, kteří mají rádi žánrovou rozmanitost. Punk z Finska! Co víc si můžeme přát. Tyhle dámy a jeden pán vám předvedou, co znamená finský raw punk naživo. Hardcore řízlý thrashem s bubeníkem Otto Itkonenem, který prošel takovými kapelami jako Selfish, Forca Macabra nebo Kuolema.

Za cca 8 let existence toho tahle kapela stihla spoustu. Turné po Evropě, Jižní i Severní Americe. Jejich nahrávky navíc vycházejí u známého labelu Svart Records. Dámy a pánové, přivítejte v line-upu pro OEF 2018 finskou hardcore/punk kapelu KOVAA RASVAA!!!

Bio

The fast and furious hardcore thrash group Kovaa Rasvaa was formed in Turku, Finland, in the autumn 2009. Since then Kovaa Rasvaa has toured both locally around Finland and abroad in Scandinavia, UK, Poland, Germany, Balkan area, Russia, USA and Brasil and released EPs, tapes and an LP. Kovaa Rasvaa is a dose of healthy aggression that focuses energy, sharpens thinking, transforms pain into purpose, heightens drive and discipline, fires passion and strengthens courage.

Kovaa Rasvaa is Kerttu – Vocals, Anne – Bass, Johanna – Guitar and Otto – Drums


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Two & half minutes to midnight -USA-tour cassette ep EP
2015 Pimeä laskeutuu 7"ep EP
2015 Temnaja vesna -Russian tour cassette
2014 v/a Screaming for a better future vol.4
2014 Brasil Tour 2014 Split CD-R with Kuolema CD
2014 En ole edes olemassa LP
2013 Ikuinen piina 7"ep EP
2012 1st 10-song 7"ep EP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.