• INVIDIOSUS

INVIDIOSUS United States

INVIDIOSUS - Purpose Defeater

Info


Tito drtiči z Minnesoty produkují grinding death metal, který má co nabídnout všem věkovým kategoriím a své poslání přenášejí hravým způsobem rovnou do žil.

Dokážou vás stejně rozvášnit svou staroškolskou melodikou a zároveň nakopat prdele energickou novodobou bombou. Poctivě odehrána divočina, která nemůže zklamat!!!

Bio

INVIDIOSUS is a grinding death metal band hailing from the icy state of Minnesota, USA. INVIDIOSUS has a foundation built on touring relentlessly, completing multiple DIY tours in USA, Mexico, South America, Japan and Korea, in addition to releasing a split with Retortion Terror and self-recording their last several releases. In 2019 INVIDIOSUS has two objectives: release a new full-length album, and destroy Obscene Extreme!!!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Purpose Defeater
2017 Retortion Terror / Invidiosus
2016 Neurotic Misery
2016 Guided Towards the Inevitable EP
2014 Malignant Universe
2014 Overlords of the Apocalypse
2012 Exacerbated Psychosis EP
2010 A Specious Existence DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.